Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy èrzem " visszaadom " őt a családjának mert nem kell?
Figyelt kérdés
Sok éve vagyunk együtt. Számomra elképzelhetetlen hogy vége és ne tudjak róla semmit majd ..úgy tűnik vége.
Olyan érzésem van hogy visszaadom őt..sok évig jó volt de már nem..
Úgy érzem rosszat tettem vele hogy velem volt.
Normálisak ezek az érzések?
2023. aug. 30. 11:06
11/14 A kérdező kommentje:
10es az utolsó mondatot nem értem teljesen
2023. aug. 30. 15:47
12/14 anonim válasza:
Hogy érzi azt az ember, amikor már jobb bármit dönteni, mint halogatni. Nem tudod kikerülni, az is egy döntés és az is a te felelősséged, hiába mártírkodsz majd, hogy de az élet sodort, te döntöttél úgy, hogy sodorhatnak mások vagy az aktuális hangulataid. Hogy miért halogatod az egészet, azt meg te tudod. Önismeret nem árt. Nem is akarod? Vagy igen, de félsz? Vagy a párodat mégsem érzed az igazinak? Hogy képzeled el magad 5-10-15 év múlva?
13/14 A kérdező kommentje:
12es. Tudod ez a legfélelmetesebb számomra, hogy sosem képzeltem el hogy mi lesz x idő múlva..
2023. aug. 30. 16:12
14/14 anonim válasza:
Pedig jobb ezekkel szembenézni. Szerintem erre van az ember kitalálva, hogy megismerje önmagát és fejlődjön. Logikusan akkor tudod úgy élni az életed, ahogy szeretnéd, ha tudod, mit akarsz. És nem azt kell akarni, amit mások, hanem saját utat kell bejárni a saját lehetőségeid kihasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!