Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de. (? ) (Kérdésed túl rövid. )
Nem tesz semmit sem magáért. Elég sok lehetősége van, hogy jobbá tegye az életét, de nem teszi. Minden pénzét leadja az anyjának, és hagyja, hogy megkeserítse és irányítsa minden percét. Teljesen depressziós, egyre többet mondja, hogy nem akar élni, de nem tesz semmit, hogy jobb legyen. És nekem sem hagyja, hogy segítsek, viszont én képtelen lennék végignézni, ahogy tönkreteszi magát. (18 évesek vunk...+ ő már egyetemre jár)
Mit tehetnék?
1. magyarázd el, hogy mi mindent tehetne
2. kényszerítsd
3. legalább magadat mentsd
Á! Az anyja utál! Szóba sem áll velem, nem is tudja, hogy még találkozgatunk... És szerinte Ő a mintaanya. Észre sem veszi (azt amit egyébként körülötte elég sokan), hogy mennyire tönkreteszi a gyermekeit.
Am kössz a válaszokat, de szerintem megpróbálom majd szeretettel meggyőzni ;) Szeretném megmutatni neki milyen az amikor valaki tényleg szereti :) Hátha ez segíteni fog neki ;)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!