Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom olcsóbb ételt vesz nekem, mint magának, rosszul esik?
9 hónapja vagyunk együtt és 1 hónapja költöztünk össze. Amikor oda költözött hozzám, akkor közölte, hogy szeret rendet tartani a hűtőben, kérdezte intézheti-e ő a bevásárlások zömét, pakolhat-e be. Hát, azt hittem megfogtam az isten lábát!
Elment vásárolni (home officeban van) és haza értem a munkából, nyitom a hűtőt és látom teljesen át van rendezve. A lényeg, hogy mintha koliban lennénk, KÜLÖN van az Ő és az Én ételem. Nem minden, de pl a tojás, felvágottak és a sajt igen. Először nem zavart, de furcsálltam aztán egy pár hét után észrevettem, hogy magának Bio tojást vesz ami drágább, nekem az olcsó mélyalmost..
Felvágott, sajt ugyanez, legutobb pedig a vajjal is ez volt. Nagyon kiakadtam, mert ő a jobból készít magának, nekem pedig a rosszabb minőséget adja. Közös kassza... Azt mondja neki gyerekkorában is így volt, most mi a francot tegyek? Am tök rendes, tényleg álompasi kategória, de zezel nem tudok mit kezdeni
28 N
Oké, most már szerintem is kamu. Sima vizes zuhany, aha. Akkor én ma az esőben zuhanyoztam.
Idióta.
"Én például a kozmetikumokból veszem a prémiumot, havi több tízezret simán elköltök fodrászra, kozmetikusra, körmösre, masszázsra, nekem ez a feltöltődés."
De ő nem feltöltődik, te ostoba. Eszik, amit neked is egészségesen kellene csinálnia.
Egálban akkor lennél, ha te közös pénzből járnál drága körmöshöz, aki minőségi termékekkel dolgozik, ő meg olcsó körmöshöz járna, akinél begombásodik a körme.
Vagy neked járna a 3 rétegű budipapír, neki az 1.
A kaja egy olyan dolog, amire mindkettőtöknek szüksége van.
Persze, hogy külön. Kérdező csiszolópapírt kap, a faszija négyrétegű bársonyba törli a seggét
Kamu, ne etessétek
" Neki még tusfürdő se kell a zuhanyhoz, sima vízzel csinálja. :)"
Szóval még igénytelen és nem is tisztalkodik rendesen.
Valóban álom pasi. Kar, hogy büdi
Oké, akkor nem a pénz miatt, egyszerűen tudja, hogy az a jobb, táplálóbb, amit ő eszik, neked miért nem veszi a táplálóbbat?
Szerintem nem kamu, most lett biztos, hogy valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!