Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom olcsóbb ételt vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom olcsóbb ételt vesz nekem, mint magának, rosszul esik?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt és 1 hónapja költöztünk össze. Amikor oda költözött hozzám, akkor közölte, hogy szeret rendet tartani a hűtőben, kérdezte intézheti-e ő a bevásárlások zömét, pakolhat-e be. Hát, azt hittem megfogtam az isten lábát!

Elment vásárolni (home officeban van) és haza értem a munkából, nyitom a hűtőt és látom teljesen át van rendezve. A lényeg, hogy mintha koliban lennénk, KÜLÖN van az Ő és az Én ételem. Nem minden, de pl a tojás, felvágottak és a sajt igen. Először nem zavart, de furcsálltam aztán egy pár hét után észrevettem, hogy magának Bio tojást vesz ami drágább, nekem az olcsó mélyalmost..

Felvágott, sajt ugyanez, legutobb pedig a vajjal is ez volt. Nagyon kiakadtam, mert ő a jobból készít magának, nekem pedig a rosszabb minőséget adja. Közös kassza... Azt mondja neki gyerekkorában is így volt, most mi a francot tegyek? Am tök rendes, tényleg álompasi kategória, de zezel nem tudok mit kezdeni

28 N

2023. aug. 28. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
84%
Ez nevetséges és teljesen mindegy, hogy náluk hogy volt otthon, mikor gyerek volt, nem kell ezt a mintát továbbvinni és magától is éreznie kéne, hogy ez mennyire nem oké. Beszélj vele mindenképp, ne hagyd rá. Mondd meg neki, hogy neked ez rosszul esik, hogy neked mindenből az olcsóbbat veszi és amúgy sem szeretnél külön vajat, tojást stb. hiszen nem lakótársak vagytok, hanem együtt éltek és közös kasszán vagytok. Az nyilván más, ha vannak olyan élelmiszerek, amiből nem ugyanazt a faját szeretitek és ezért van külön, de ez nevetséges, hogy a te szendvicsedet a neked vett olcsóbb vajjal keni, véletlenül se egyél az övéből. Tényleg minél előbb beszélj vele. Utána meg az is jó lehet, hogy valamikor elmentek közösen bevásárolni és együtt választotok dolgokat, ami utána közös lesz.
2023. aug. 28. 20:42
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

"A szülei ették a jobbat merthogy "ők termelik a bevételt", ők a tesójával a kevésbé jó minőséget."

Aha, és most ugye közös kasszán vagytok. Ő annyival jobban keres? Mert azt vágod, hogy ezzel azt sugallja, hogy ő tesz többet a kózösbe, ő megérdemli te meg nem?

És mit érdekel hogy szokta meg? Te meg másképp szoktad meg, a közös élet arról szól, hogy kompromisszimokat köttök, idomultok egymáshoz, és nem a berögzött hülyeségeitekhez ragaszkodtok minden áron.

Mitől álompasi? Mert jól néz ki?

2023. aug. 28. 21:04
 23/59 anonim ***** válasza:
95%

És ha gyesen leszel? AKkor már csak zsíros kenyér fog neked jutni?

A gyereknek is? Vagy ő esetleg megérdemli a szrabb verziót?

Világosítsd fel az álom pasidat, ha netán elfelejtette volna, a te lakásodban éltek,

2023. aug. 28. 21:09
 24/59 anonim ***** válasza:
95%

Mondd meg neki, hogy mivel ő home office dolgozik, ezert ő tobb rezsit fogyaszt, ugyhogy mostantol ő fizeti a 2/3-át, te meg az 1/3-át. 🤣

Eszem megáll, hogy becuccol hozzad, atrendezi a hűtődet, es neked veszi a szemetet, maganak meg a premiumot.

En azonnal kiraknam, de ha jószívű vagy, akkor annyi eselyt még talan adhatsz, hogy megmondod neki, mátol vége a kulon kaja vasarlasnak, nincs én kajam - te kajád, csak mi kajánk. És nem erdekel mi volt gyerekkoraban, most ő parkapcsolatban él, kozos az étel.

Eszem megáll...

2023. aug. 28. 21:20
 25/59 anonim ***** válasza:
93%

Bár kamu lenne, mert annyira gáz.

Amint meghallottam volna, pakoltam volna a cuccom, aztán csá.

Álompasi, aki sajnálja a "szerelmétől" az ételt.

Egyébként nálunk is teljesen más rendszer volt otthon, ahogy a páromnál is, mint amit mi ketten eldöntöttünk.

A párod önző, gyerekes, a felfogása gyomorforgató. Szexelni se mernék vele többet, mert félnék, hogy ha terhes leszek, szerencsétlen gyerekem mindenféle szeméttel akarná tömni.

2023. aug. 28. 21:57
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

"szülei ették a jobbat merthogy.."

Szóval a szülei egyforma kaját ettek, csak a gyerekek rosszabbat.

Téged a gyerekének tart?

2023. aug. 28. 22:01
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a tipikus sóher…. Hihetetlen bunkó. Engem ez sértene…

Én magamra sajnálom a pénzt esküszöm.

Nekem meg olyan “ okosan” vásárol a férjem hogy semminek nem nézi az árát. Én világosítottam fel hogy óriási különbségek vannak.

De magamnak én megveszem a Tescós tejet, neki a mizót .

Ő is ugyanilyen velem, most mignont hozott úgy hogy nem is kértem, meg szokott sokszor hozni csak úgy édességet amikor eszébe jut. Rajtam biztos nem akar spórolni, én meg ő rajta nem akarok.

2023. aug. 28. 22:04
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: Azért te is fura vagy, minek kéne külön vaj, ha egy pár, és közös kasszán vannak? Az más, ha vki csak ezt a fajtát szereti, a másik meg a másikat, de itt nem erről van szó.

Nagyon gáz, egy normális kapcsolatban inkább a másiknak adnád a jobb minőségű akármit.

2023. aug. 28. 22:20
 29/59 anonim ***** válasza:
10%

28, nem mondtam, hogy én így csinálom, csupán egy pofon egyszerű áthidaló megoldást írtam le. Én nem fakadnék sírva attól, hogy két egyforma vaj van bent és mindenki a "sajátját" használja. Azt nem tartom célravezetőnek, hogyha valakinek a hibbandságait tőből próbáljuk kiírtani. Mindenkinek joga van a sajat hülyeségéhez, amíg azzal együtt lehet élni békében.

Az túl megy a határon, hogy direkt szarabbat vesz, de szerintem nem nagy ügy, ha duplázva van minden, amire neki igénye van.

2023. aug. 28. 22:31
 30/59 anonim ***** válasza:
91%

"Kicsit rosszul esik, de ha igy szokta meg gyerekkent? Mit tehet mar most? A sorsunk akkor eldolt."

Ez egy troll.

2023. aug. 28. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.