Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted már hogy elvesztetted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már hogy elvesztetted a párod mint társ?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok hogy egymás mellett éléssé vált a kapcsolat és úgy, de ez lett a végkifejlet ezáltal.

Arra eszméltem rá hogy már nincs meg az érdeklődése irántam mint ember vagy mert " csak a társaságom miatt " legyen velem, mert jo egyutt lenni, programozni, egyutt időt tolteni.

Már konkrétan azt érzem ha megtörténik amit szeretne akkor együtt maradunk, ( de en magányosnak érezném magam ), ő nyilván nem mert megkapta amit szeretett volna.

Ő azt mondja nincs baj a kapcsolatunkkal, de hazajön és "bezár", leül kézműveskedni mint valami pótcselekvés..nyilván kikapcsolja ezzel nincs baj

2023. aug. 26. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád kérdező hogy hányan vannak így kapcsolatban hogy csak a megszokott környezet, lakhatás, ketten könnyebb boldogulni minden téren, és hasonlók miatt vannak együtt. Vagyis megszokásból, mert így kényelmes, közel van a munkahelye és egyebek.

Ezeket a kapcsolatokat csak a megszokás tartja össze. Így elég sok ember él társas magányban. Van mellette valaki akit megszokott, de kb úgy mint ahogy megszokta, hogy van a lakásban hűtő és mosógép is. Az jó hogy ott van, de csak ennyi.

2023. aug. 26. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinte nincs gond, akkor nem is tud mit változtatni. Tudom könnyű mondani, nehéz megtenni, de marad a szakítás.
2023. aug. 26. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha őt nem.erdekli, hogy te nem.vagy boldog, akkor sajnos nem szeret téged.
2023. aug. 26. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én többek között ezért is (és még nagyon sok ehhez hasonló és komplikáltabb dolog miatt) szakítottam a párommal nem olyan rég, nagyon boldogtalannak és magányosnak éreztem már magam mellette. Aztán bevallotta végül, hogy már nem is szeretett ahogy teltek az évek. Azt hittem felszabadultabb leszek ha vége lesz, de pont fordítva lett. Ő lett a boldog, én meg... Nem kívánom ezt az érzést. Beszéljétek meg, mondd el neki ezt a problémád, ha szeret téged, biztos vagyok benne, hogy meg fogjátok tudni beszélni és meg fogja érteni.
2023. aug. 26. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Rájöttem, hogy nem társ, csak ugródeszkának kellek.
2023. aug. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!