Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz így közölni a vágyait a férfinak?
Régen rossz, ha tróger dolog egy kapcsolatban a szexuális vágyainkról beszélni.
Már az is gáz, hogy 5 alakalommal fel sem merült az orál, igaz én imádom csinálni, kérnie se kellett soha egy partneremnek se.
Szóval ez az egész elég kapufának hangzik.
"Csak szerintem tróger dolog ezt a témát így feszegetni?"
Nem.
Erőltetni, amit nem akarnál, na az tényleg tróger, sőt, erőszakos dolog. Meg mondjuk kicsit ahogy leírtad, az már tolakodó. De tisztázni a vágyaitokat egy kapcsolat elején nem, hogy nem tróger dolog, hanem kifejezetten előnyös. Így nem X év után derül ki, hogy rohadtul másak a szexuális igényeitek.
Amikor barátnőmmel összejöttünk (igaz, előtte is már őszinte jóbarátok voltunk), és szóba került a szexualitás, alaposan megbeszéltük, hogy mik az elképzeléseink, melyikünk miről mit gondol. Ami persze még semmire nem kötelezett sem engem, sem őt, csak egyszerűen megismertük egymás elképzeléseit. Voltak mindkét részről olyan dolgok, ami a másiknak már nem fért volna bele, de szerencsére én is, meg ő is úgy állunk hozzá, hogy azt valósítjuk meg, ami mindkettőnknek jó. Vagy legalábbis minimum semleges. Ami az egyik félnek már kellemetlen, azt hanyagoljuk, mert nem arról kell, hogy szóljon az intimitás, hogy kellemetlenséget okozunk a másiknak a saját fizikai örömünkért. Az meg, hogy vannak olyan elképzeléseim, amik neki már túl extrémek (és fordítva is), még nem jelenti azt, hogy azokat meg is kell élni. Tudomásul vettük, elfogadtuk egymást olyannak, amilyen, és azóta is boldog, és teljes párkapcsolatban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!