Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem gáz így közölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz így közölni a vágyait a férfinak?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, 1 hónapja élünk nemi életet is. Én nem vagyok az orális szex ellen, kölcsönösen természetesen. Köztünk ilyen még nem történt, viszont rendszeresen céloz rá, legutóbb meg is kérdezte szeretem e csinálni, meg azóta is felhozza mert akkor valahogy kihátráltam a válasz alól. Csak szerintem tróger dolog ezt a témát így feszegetni? Alapból magamtól csináltam volna ha ő is csinálja nekem, de ezt így felhozni szerintem tiszta ciki még a kapcsolatunk ezen szakaszában.
2023. aug. 23. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez alapján inkább a te elvárásod az, hogy minden magától menjen kommunikáció nélkül, mert csak akkor illetek össze, ha ő gondolatolvasó... Túl kellene lépni ezen és nyíltan beszélni arról, mihez van kedved és mihez (még) nincs, akár mert kényszernek érzed vagy antiromantikusnak. Ha a meglepetéseket szereted vagy azt, hogy minden spontán legyen, vagy hogy jó, de akkor te is... stb. akkor azt mondd el. De mondd el, ne másoknak, hanem neki. Bocsi, de ha már ennyire az aurádba engedted, akkor beszélgetni se legyen már ciki, mert ez így nagyon gyerekes és saját magaddal szúrsz ki.
2023. aug. 23. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Örülnék, ha mindennemű szex előtt beszélnénk erről, mert én nem szopok, és nem hiányzik, hogy valaki egyszer megdugjon, elkezdjen beszélni a szexről, aztán elhagyjon, mert ez neki nem pálya.
2023. aug. 23. 15:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. Értem amiről beszéltek, biztosan velem van a gond hogy kicsit nehezebben nyílok meg ilyen téren, pedig én sem vagyok a kommunikáció ellen ha már komolyabb a kapcsolat. Csak fura volt mert eddig nem talasztaltam ezt 😁
2023. aug. 23. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Régen rossz, ha tróger dolog egy kapcsolatban a szexuális vágyainkról beszélni.

Már az is gáz, hogy 5 alakalommal fel sem merült az orál, igaz én imádom csinálni, kérnie se kellett soha egy partneremnek se.

Szóval ez az egész elég kapufának hangzik.

2023. aug. 23. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Fogalmam sincs hogy lehet 5x szexelni úgy hogy egyik sem ért a szájával a másik nemi szervehez.
2023. aug. 23. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű pedig nem csinálni valamit.
2023. aug. 23. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Erről beszélni kell, hogy kinek mi a vágya, mit szeretne :)
2023. aug. 23. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Baxhato vagy
2023. aug. 23. 23:51
 19/19 anonim ***** válasza:

"Csak szerintem tróger dolog ezt a témát így feszegetni?"

Nem.

Erőltetni, amit nem akarnál, na az tényleg tróger, sőt, erőszakos dolog. Meg mondjuk kicsit ahogy leírtad, az már tolakodó. De tisztázni a vágyaitokat egy kapcsolat elején nem, hogy nem tróger dolog, hanem kifejezetten előnyös. Így nem X év után derül ki, hogy rohadtul másak a szexuális igényeitek.

Amikor barátnőmmel összejöttünk (igaz, előtte is már őszinte jóbarátok voltunk), és szóba került a szexualitás, alaposan megbeszéltük, hogy mik az elképzeléseink, melyikünk miről mit gondol. Ami persze még semmire nem kötelezett sem engem, sem őt, csak egyszerűen megismertük egymás elképzeléseit. Voltak mindkét részről olyan dolgok, ami a másiknak már nem fért volna bele, de szerencsére én is, meg ő is úgy állunk hozzá, hogy azt valósítjuk meg, ami mindkettőnknek jó. Vagy legalábbis minimum semleges. Ami az egyik félnek már kellemetlen, azt hanyagoljuk, mert nem arról kell, hogy szóljon az intimitás, hogy kellemetlenséget okozunk a másiknak a saját fizikai örömünkért. Az meg, hogy vannak olyan elképzeléseim, amik neki már túl extrémek (és fordítva is), még nem jelenti azt, hogy azokat meg is kell élni. Tudomásul vettük, elfogadtuk egymást olyannak, amilyen, és azóta is boldog, és teljes párkapcsolatban élünk.

2023. aug. 24. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!