Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz így közölni a vágyait a férfinak?
Hány éves vagy? 😊
Ha már szexeltek egy hónapja, miért ciki az orális szexről beszélni?
Oké, erőltetni nem kell, de nem az első randin vagytok már túl, hogy most ez kellemetlen legyen.
Szóval ő nem mondta egyszer sem, hogy nyújtana orális szexet csak kérdezte,hogy adnál-e már végre?
Bár nem sokat számít, alig várja, hogy kapjon orális kényeztetést.
(Számomra érthetetlen, hogy szex már történt, de orális szex még nem, furcsa nagyon.)
Szerintem meg az kiakasztó, mikor "úgy alakítja". Mondja meg. Ha már látott meztelenül és szexeltünk, nincs tabu téma.
(Bár én csak azzal szexelek, akivel merek is beszélni róla.)
Inkább az a ciki, hogy erről nem lehet veled beszélni.
Ha nem akarod, akkor mondd ki azt. Ha benne vagy, akkor mondd azt.
Azt, hogy kitértél a válasz elől, szerintem "nem"-nek értékelte (én szintén férfi vagyok és annak értékelném). Ha "szerencséd" van, ott is hagy, ha ennyire fontos ez neki. Te meg verheted a fejed a falba, mert szép női szokás szerint nem vagy hajlandó egyenesen és nyíltan kommunikálni.
Nagyon gyerekes a hozzáállásod. Hogy látnál hajlandóságot, hogy viszonozná, mikor még beszélni sem vagy hajlandó erről? :DDD Tényleg nehéz lett volna azt mondani, hogy "Szívesen csinálom Józsi, de szerintem ez úgy tud hozzátávon működni, hogyha oda-vissza csináljuk egymásnak. Mit szólnál, ha legközelebb így próbálnánk ki?" ?
Mondj neki igent, vagy nemet, de ne szórakozz már, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!