Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a barátnőm nem hiányzik?
Figyelt kérdés
A barátnőm elment az anyukájával nyaralni Olaszországba öt napot. Három napja van elmenve, csak messengeren irogatunk egymásnak. Lelkiismeretfurdalásom van mivel ő mind mondogatja, hogy alig várja, hogy találkozzunk én pedig szinte nem is gondolok rá. Nem várom különösebbképpem, hogy találkozzunk, elvagyok egyedül, végzem a dolgom.2023. aug. 20. 21:11
1/10 anonim válasza:
Kicsit azért fura. Nem szereted?
2/10 anonim válasza:
Máskor sem szokott hiányozni, ha elmegy? Az én pasim két napja ment el, de sóvárgok utána...
3/10 A kérdező kommentje:
Megvannak a céljaim, hobbiaim...az életem nem a kapcsolat körül forog. Ha egyedül maradok hamar belemerülök valamibe ami elvonja a figyelmem minden másról. Néha hiányzik, hogy odabújjak valakihez lefekvés előtt de napközben nem igazán.
2023. aug. 20. 21:25
4/10 anonim válasza:
Szerintem te nem szereted ezt a lányt. Voltál már szerelmes valaha?
5/10 anonim válasza:
Áldás, békesség! Szívem egyetlen púpja.
6/10 anonim válasza:
"...hogy odabújjak valakihez...."
Na látod, ez gond. Nem azt írtad, hogy hozzá, azzal még talán szépítettél is volna.
Szakíts vele, mert k.rva önző vagy, ő pedig biztosan jobbat érdemelné!
7/10 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nem vagyok az a szerelmes típus. Vannak emberek akikhez ragaszkodok de úgy senki nem hiányzik igazán.
2023. aug. 20. 21:37
8/10 anonim válasza:
Nem vagy belé szerelmes. Ne vezesd félre a lányt mert úgy néz ki hogy ő viszont igen.
10/10 anonim válasza:
Szakíts már ezzel a lánnyal!
Egyértelmű,hogy nem szereted.
Elvesztigetitek egymás idejét,miközben lehet mindkettőtöknek jönne más,az igazi,akivel nem éreznéd ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!