Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem a barátnőm, azóta nehezen bízok meg benne, mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Amikor megtörtént még nem voltunk együtt. Soha nem voltam féltékeny típus, de most emiatt nagyon az lettem, már beszéltem vele erről, de minden harmadik nap eszembe jut, és ilyenkor nagyon félek attól, hogy máskor is el fog titkolni olyan dolgot, amit nem kéne. A kapcsolatban nincs baj ezen kívül.2023. aug. 20. 13:58
11/13 anonim válasza:
Aki a szemedbe hazudik, azzal nem érdemes foglalkozni. Csak önmagad gyötröd ilyen emberrel. (Volt ilyen csajom)
12/13 anonim válasza:
Ez a típus össze vissza kefélget az ex pasival és ha képbe kerül egy nálad jobb kinézetű egyén; akkor azzal is. Csak közben meg tart téged mint anyagi forrás vagy mert kapcsolatfuggő.
13/13 anonim válasza:
Mivel nem tudta mit akarsz tőle. Vagy közölted vele hogy figyelj 2 hét múlva össze fogok veled jönni? Gondolom akkor tudta meg hogy mi a francot akarsz mikor összejöttetek, addig szinglinek érezte magát, de mivel látta hogy egy barom korlátozó vagy, ezért nem mert mindent elárulni magáról egy embernek akivel még össze se jött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!