Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel hosszas huzavona után végre összejöttünk volna, de leléptem. Az előző barátnőmmel csak nem rég szakítottunk, azt hiszem bepánikoltam. Most viszont hiányzik, szeretném megkeresni, de nem tudom hogy csináljam hogy ne küldjön el a francba.2023. aug. 19. 18:47
11/15 anonim válasza:
Esetleg nézd meg a horoszkópjukat. Még ha hülyeség is a horoszkóp nagyrészt, de segíthet megérteni hogy teljesen különböző személyiségek vannak, és az egyik nő amilyen volt, a másik nem olyan lesz.
12/15 anonim válasza:
Szerintem amúgy ha tudja hogy nemrég szakítottál, és rendes lány, akkor meg fogja érteni. Inkább azok a furák akik egyiktől a másikig ugrálnak rögtön.
13/15 A kérdező kommentje:
#12 nagyon rendes lány. 🙏🏼
2023. aug. 19. 20:47
14/15 anonim válasza:
Oké,én is egy nagyon rendes lány vagyok,csak tudod,elhajtanálak a bánatos francba.Érző,emberi lények vagyunk,nem játékok,amiket dobálgatni lehet...és egyébként öreg vagyok már bohócnak.
Talán a fiatalok másképpen látják,én így.
15/15 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, mondd el neki hogy megijedtél az érzéseidtől, félsz hogy csalódni fogsz stb.
Ha fontos voltál neki, talán megbocsájt. Kicsit teperni kell most, de minél tovább húzod, annál kevesebb esélyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!