Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek hozzá?
van egy 14 éves barátom. szoktunk csókolózni..de ez nekem kevés:) h közelítsek hozzá? mit csináljak mi teccene neki? amúgy meg baráti körrel szoktunk találkozni és úgy vagyunk együtt
14/L
Ha már szoktatok csókolózni, akkor nem hiszem, hogy nagy erőfeszítést kell tenned. Finoman célozgass rá, és ha nem érti, akkor kevésbé finoman.
Viszont szerintem még korai nagyon tovább mennetek. Kicsit később (2-3 év) érettebben jobb lenne.
amúgy én csak arra gondoltam h mikor mellé ülök vagy ha megyek vele valahova mit csináljak... am
úgy 1 éve vagyunk együtt amúgy meg csak 2 éve ismerjük egymást
Szia!
Hát ha nem szexre gondoltál, akkor más! ;) Mert egyébként én is azt gondoltam, hogy korai, és ne akarj még "közelíteni".
Viszont ha melléülsz vagy sétáltok, akkor fogd meg a kezét, esetleg bújj egy kicsit hozzá. Ez elég szerintem kezdetnek, hogy észre vegye és majd ő folytatja. Például átkarol, meg ilyenek....:D Ha viszont nem, vagy úgy érzed, hogy kellemetlen neki, akkor se ijedj meg! Valószínűleg csak a helyzettel nem tud mit kezdeni, főleg a városban.:)
Ne csak a baráti körrel legyetek együtt, hanem kettesben is. Menjetek el sétálni vagy valami. ÉS akkor majd jön minden a maga útján.
Remélem segítettem valamennyit!
Sok sikert!!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!