Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele erről?
És mi volt rá a válasz? Minden rendben? Na,nee hagyj minket itt fél sztorival,megkukulunk.
Bocsi 😇
#21 elmesélte hogy nagyon sokat irogattak a lány nagyon perverz dolgokat is írt és a párom ezen kívül is szívesen beszélt vele. Többször hívta találkozni de nem akart a lány valamiért.. Aztán már mikor lehetett volna valami a dologból és a párom mondta neki hogy látni szeretnélek meg hogy szereti stb stb. A lány azt írta neki hogy ő nem akar semmit.. (csak azt akarta tőle..) HÜLYÍTETTE ezért mondta azt a párom hogy szegyenli hogy ilyen emberrel irogatott.. Meg hogy meg se érdemelte amilyen szavakat kapott tőle és stb
Minden rendben amúgy igen😁 eskü jobban vagyok hogy nincs már bennem a kétely.. Egyébként a csaj biszex és még engem is kibrobalt volna xdd
Ezen kívül a párom azt mondta hogy nagyon szegyenli hogy ezt láttam ezt az egész üzenet váltásokat. Meg hogy nem volt normális akkor es magányos volt ezért jól is esett amit írtak egymásnak csak rá kellett jönnie hogy a fele se true..
Na,látod..már rendbe is jött a dolog.😊Ezért fontos a kommunikáció.
Ne agyalj túl sokat,élvezzétek az életet.
#23 igeeen😁
Jut eszembe van még valami..😅
Írtam üzit! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!