Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele erről?
És ha előtted olyanokat írogattak akkor mi van? Hasonlóan voltam a párommal, csak nálunk én vagyok a nő, és én írogattam így egy régi ismerősömmel, sőt mi személyesen is találkoztunk. Majd megismertem a jelenlegi párom akivel már 6 éve (!!!) együtt vagyunk és teljesen jelentéktelen lett a másik. Pedig mi is tettünk ígéretet egymásnak azzal a régi ismerőssel. :)
Nem számít mit írogatott régen, most veled van.
#14 ez most kicsit megnyugtatott😅❤️
Csak az zavar, hogy elmondta nekem hogy kikkel kavart (nem kértem) és őt nem is említette meg.. Csak azt hogy szerelmes volt belé.. Pedig elég durván kavartak..
Szerintem nem kell aggódnod,hisz együtt vagytok. Ha még emlékszik is rá..nem a világ vége,mert közel sem biztos hogy érdekli egyáltalán az a személy. :)
Mióta vagytok együtt?
#16 Két éve lassan
Remélem igazad van :)❤️
Beszéltem vele mégis csak😅
Kellemetlenül érezte magat. Meg szégyelte
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!