Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves férfiak! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves férfiak! Ti járnátok 17 éves gimnazista lánnyal?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 00:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

"nem tartom egyenlőtlennek vagy egyoldalúnak a kapcsolatunkat. Szokták mondani, hogy nagyon más életszakaszban vagyunk ilyenkor még a korkülönbség miatt"

Ezeket kizárólag öreg és féltékeny nők szokták mondani. Nekik minden baj. Ha ellenkező életszakaszban vagytok az a baj. Ha hasonlóban vagytok, az a baj. Ha egyformák vagytok az a baj, ha eltérőek vagytok az a baj. Egy a lényeg, lehessen gyűlölködni a korkülönbség ellen. Manapság a meleg vagy az interracial kapcsolatok ellen nem divat/nem lehet gyűlölködni, szóval megtalálták maguknak a korkülönbségeseket, amik ellen még lehet.

2023. aug. 18. 08:28
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
Uuuu de örültem volna, hogyha 25 évesen 17 éves csajokat dughattam volna... sajnos nekem nem jutott az ilyen földi örömökből... 😥
2023. aug. 18. 08:32
 13/26 anonim ***** válasza:
44%

11, nem, ezt fiatal lányok mondják, akiknél az idősebbek próbálkoznak és elegük van belőle, hogy nem érzik a különbséget, mert komoly problémáik vannak.

Kit érdekel az életszakasz, látod itt tanult az egyik is, másik is, nem ez a gond. Az a gond, hogy a majdnem 30 éves fazon még mindig ugyanott tart fejben, személyiségileg, lélekben, mint a 16 éves. Az embert a hideg kirázza ilyentől, akkor is utáltam(meg most is), hogy megkeresnek idősebbek, mikor még fiatal voltam, és most is utálom, ha 31 évesen megtalál egy 45 éves. Nem vagyunk egyformák, és ha azt hiszed, tök beteg vagy.. Közöm nincs tizenévesekhez 30 évesen semmilyen téren, és látom, milyen kortársaim "mennek rájuk"-- a beteg, selejtes verzió(lelkileg). Ugyanúgy, ahogy régen is láttam, mikor fiatal voltam, a normálisok élték a normális életet, ahogy most a selejtes későnkezdő "én még fiatal vagyok" szerencsétlenek jönnek rám. A normálisaknak már tini gyerekeik vannak és készülnek a nagyszülőségre/idősebb korukra, kiteljesednek bizonyos területek, a többi meg hajkurászna engem. Ahogy 10 évvel ezelőtt is volt, akkor pont ugyanígy írtam ellene ugyanitt, férfireakció nem volt rá, mert nem akarjátok hallani, mit gondol a célcsoportotok, csak azt a pár sérültebb lány akarjátok megtalálni, akinél célt tudtok érni, és "jónak lát" titeteket, nem számít, hány másikat hoztok ezért kellemetlen helyzetbe.

Aki sokkal fiatalabbal kezd, annak valami baja van, tökmindegy mennyi ideig tart a kapcsolat, nem ez mutatja az értékét.

2023. aug. 18. 09:14
 14/26 anonim ***** válasza:
8%

13. Próbálkozni bárkinél lehet. Sajnálom, hogy szoktak nálad olyan emberek próbálkozni, akik nem tetszenek neked valamilyen okból, de képzeld, ez mindenkivel megtörténik, aki vonzó ember. (Vagyis akármilyen nő, illetve vonzó férfi.) Illetve te egyedül nem képviseled az összes veled egykorú és egy nemű ember véleményét, csak saját magadat. Továbbra is csak mások életébe akarsz beleszólni, amit a legtöbb esetben elutasítasz egyébként, de mivel itt a gyűlöleted tárgyáról van szó, nagy kegyesen kivételt teszel az "elveidben".

"Az a gond, hogy a majdnem 30 éves fazon még mindig ugyanott tart fejben, személyiségileg, lélekben, mint a 16 éves"

Neked ez miért gond? Leszarod te azt az embert nyilván, nem gond ez neked, ne kamuzz.

Neked van egy beteg berögződésed, társadalmi megfelelési kényszered, hogy kinek hol kell tartania az életben X évesen. Egy 45 évesnek már az unokái fogadására kell készülnie? Te mi a f*@szomról beszélsz? Szétnézel a mostani 30-40 évesek között? A felének nincs is családja, gyerek. Te élsz valami beteg megfelelési kényszerek között, hogy kinek mit kell csinálnia az életével és ha nincs ott, akkor valamit rosszul csinál. Ez normális szerinted? Nem létezhet több fajta életút? Amit mindenki úgy él, ahogy akar? A posztod végig arról szól, hogy ítélkezel mások felett.

"látom, milyen kortársaim "mennek rájuk"-- a beteg, selejtes verzió(lelkileg)"

Nem, ez nem igaz. Általában azok tudnak összejönni fiatalabb nővel, akik általában vonzó emberek. Mivel egy fiatallal összejönni sokkal nehezebb, mert ők a legszebbek, irántuk a legnagyobb a kereslet.

Mit lehetne még írni? A "személyiségfejlődés" egy hazug trophy. A legtöbb ember csak rosszabb lesz idővel, nem pedig jobb. Lélekben, személyiségben is. A legtöbb ember ahogy öregszik csak megkeseredettebb lesz, elviselhetetlenebb, a rossz szokásai jobban kiütköznek és előjönnek. Hányás ez az álomvilágos gondolkodásmód arról, hogy minden ember folyamatosan fejlődik, jobb lesz, érik és hasonlók. A legjobbak mind fiatalon az emberek, utána a legtöbben már csak szarabbak lesznek a korábbi verziójukhoz képest, de valahogy ezt senki nem akarja beismerni, hogy már nincs a csúcson. Mindenki azt imádja hinni, hogy ő most a legjobb éppen az eddigi életében.

"férfireakció nem volt rá, mert nem akarjátok hallani, mit gondol a célcsoportotok"

Fogd már fel, hogy te nem képviseled az összes nő véleményét! Vannak bőven nők, akiket nem zavar a korkülönbséges kapcsolat.

Igen, a nagyszüleim kapcsolata elég gáz volt. Akkor házasodtak össze, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Aztán együtt voltak 46 évig. Papám egy beteg állat volt.

2023. aug. 18. 15:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagyszüleim is együtt vannak 87 éves létükre, egy év korkülönbséggel, de a házasság egy szr. Csalták és verték egymást, naponta bántották/bántják egymást lelkileg, ne mondd már, hogy az együtt töltött időtől lesz valami értékes. Nem, nem csak az én véleményem, a barátaimé is, és a 90%é. Ez nem csak annyi, hogy akik nem tetszenek, a korkülönbség miatt NINCSENEK EGY SZINTEN az emberek, képzeld már el, hogy valaki, akinek nem lenne szabad rád úgy néznie, és mégis úgy néz, teljesen váratlan, kellemetlen, a lépések, amit tesz, bezavar, kellemetlen helyzetbe hoz, csalódsz és.. Nem tudom máshogy mondani, de borzasztóan SZR mindenkinek, kivéve annak az egy két lelkisérült apakomplexusosnak. Onnantól, hogy betöltöd a 13at, minden férfi, akiben korábban megbíztál hirtelen megdugna, és erre utalgat, amit neked folyamatosan hárítanod kell, úgy, hogy nem is feltételezted volna róla korábban, mert ennek a kapcsolatnak nem szabadna olyannak lennie. Rohadtul, de rohadtul szr, mindenhonnan ez jön, alig van pár normális ember, velük szinte nem is találkozol, mert elvannak a saját normális világukban és nem keresik fiatalabbak társaságát.

Akiket mellesleg sokkal könnyebb összeszedni, mert tapasztalatlanok, ha nem olyan szépek, mint én, akkor talán te leszel az első, aki nyíltan próbálkozik náluk. Nekem van olyan barátnőm, aki nem élt át olyat, mint mi, többiek, egyszerűen azért, mert nem volt szép és nem járt társaságba(meg nem is szőrtelenített), hozták vitték kocsival..

Rossz, amit okoztok másoknak, a 10 év meg határeset, ne csinálj már úgy, mintha ugyanaz lenne, mint 15 év, vagy hogy 20 éves egyszinten lenne egy 10. osztályossal.

Egyszerűen néhány empátia nélkülit ilyen helyzetekbe kellene hozni nap mint nap, mert nyilván más módon nem tudjátok megérteni. De őszintén olyan szr, hogy nem kívánom senkinek, hogy akármerre mész, belebotolj apádkorabeliekbe, akikre korábban felnéztél és támaszkodtál, segítettek, hogy már hátsószándékkal tegyék és megpróbáljanak megdugni. Csak képzeld el, hogy anyád barátnői, kollégái, az ügyintézők, a postás, mindenki, aki korábban kedvesen köszönt és normálisan viselkedett megpróbál megdugni, ilyenről beszélget veled, randira hív stb. SZRbizarr! És mikor belefutsz totál véletlen normálisokba, akkor látod, hogy jéé ilyen is van, mert nem keresi a társaságod, nem néz rád se nagyon, elvan a feleségével, gyerekeivel, elfordul, mikor kocsmában a haverjaival iszik/beszélget, moziban nem les téged, hanem a filmmel foglalkozik, meg azzal, akivel van. Ez a normális, látom mit csinálnak a szimpatikus férfiak, mindig láttam, ott maradnak a háttérben a családjukkal, barátaikkal, rokonaikkal, munkájukkal. A többi meg jön ránk, titokban les ha mással van, megszólít, megérint mikor átveszi az iratainkat, direkt mellénk ül stb.

Szr volt. Most is utálom, ha 15 évvel öregebb(ugye ez a szülőd lehetne kor, egy generációnyi különbségnek hívják) , de már jobban kezelem 10 év tapasztalat után, ez a személyiségfejlődés. Már szánalmasnak látom amellett, hogy néha ijesztő is, régen elsőre ijesztő volt. Nem csak nekem, másoknak is. Azt hiszed lekoptattok harmincéves után nem súgnak össze a húszévesek megvetve és irtózva, hogy ez mit akart? Dehogynem, őket(is) szokták lelúrezni, ami miatt itt pattognak, de az emberek nem ilyen felszínesek, igenis szr nekik, ami történik, csak nem tudják még a koruk miatt lekommunikálni. Senki nem fogja a szemükbe mondani, FÉLNEK tőlük. A koruk, státuszuk és persze az alapvető fizikai fölény miatt, és mert annyira sértő, amit gondolnak, hogy joggal félnek, hogy a másik bekattan tőle. Nem csak az én véleményem, menjél le szórakozóhelyre és nézd meg! Még mindig ez van, bár már iszonyú ritkán járok ilyen helyekre, de ugyanaz a felállás megy. Komolyan, ha nem hiszed ülj ki, és csak figyeld, hogy próbálkoznak egy csinosabb fiatal lánynál a férfiak. Ijesztő, talán akkor felfogod, ha látod. A lány nevetgél, meg mosolyog, meg próbál udvarias lenni, mert muszáj neki, de nem akarják. NEM AKARJÁK. De ha nem vagy vak, láthatod tömegközlekedésen is, utcán, de még a munkahelyeden is, hogy próbálják kikerülni a főnökük/kollégáik közeledéseit, hogyan beszélnek velük, hányszor érnek hozzájuk Idősebb férfiak.

A fiatal/korukbeli fiúk cukik, még a tapasztalat hiánya(ami az életkortól függ) miatt egyszinten vannak, egész máshogy viselkednek egymással. Ha kedvelik is a másikat, egyenrangúként kezelik(mikor megpróbálják felszedni), sokszor maguk fölé is emelik, kicsit sem fenyegető, kellemetlen vagy zavaró. Ez más. Mondom NÉZD MEG. Ülj be szórakozóhelyre, ha más helyen nem akarod észre venni. Nem csak én vagyok így, mind így vagyunk. Egymást mentettük be többször vadidegen korunkbeliekkel is, észrevettük kit zaklatnak éppen(próbálják felszedni), mikor érzik rosszul magukat, mert velünk is számtalanszor megtörtént.

Nézzed meg! Kicsit amúgy olyan, mint az a cseh film a netes tiniket felszedő férfiakról, pont ugyanaz a vadász-zsákmány élmény játszódik le benned, lenéznek és tárgyként kezelnek, mint valami szerencsétlent, mintha nem tudnád mi van. Nem csinál semmi extrát, csak kérdezget és tudod, céloz rá, az egész viselkedése utal rá.. egykorúak sosem csinálnak ilyet, mert nem érzi tőled többnek magát, mert nincs neki mire. Ez biztonságos és jó.

2023. aug. 18. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
32%
minek létezik őszinteség ha mindenki leszavazza a másikat a fa**ba :D nem tom mi ez a sok dislike mindenkin.. de rengeteg jócsaj létezik már 16-18 éves korban is. meg aranyosak. TÉny hogy legtöbbük éretlen kapcsolathoz ha komoly a dolog.
2023. aug. 18. 21:11
 17/26 rewqrewqrewq ***** válasza:
0%

46 vagyok ...nyerek a lottón csak 20 alatti nyuszikáim lesznek ........ és ez nem elmebaj hanem logika

20 alatt még van esély rá h nem dohányozza rommá magát, nem keveredik alkesz barinők közé, nem megy tönkre a bőre a sok elmebeteg diétától, nem korcsosul el smink elmebaj nővé akik néha már nem nők hanem valamilyen lények, és nem derül ki róla h már azt se tudja hányan kefélték meg + volt vastagon "éjszakai" múltja stb. Sok pali ha megtudná a barinőjéről h anno mit is csinált kint Hollandban 2 évig ...sokkot kapna.

2023. aug. 25. 00:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Örülnék én is, de sajnos esélyem sincs..... 27/F
2023. aug. 25. 05:40
 19/26 anonim válasza:
68%
LMAO, itt bújik ki a mackó foga fehérje. Szánalmas. Jogilag még nem is felnőttről van szó, de megdugná az itt kommentelők nagy része. 8 év az elég sok. Itt vagyok 20 évesen nem fogok lemenni az álltalános iskolába párt keresni. Én szégyellem magam az itteni kommentekért férfiként. Nem szerintem nem normális, hogy dolgozó emberkén diákkal legyen romantikus kapcsolata.
2023. aug. 25. 07:47
 20/26 anonim válasza:
19 Teljesen egyet értek... Elszörnyedve olvasom hány idősebb pasi feküdne le fiatalkorúval. Most én értem hogy 14 felett már nem büntetendő ha együtt vagy egy gyerekkel, és a mai fiatal lányok nem néznek ki korukbelinek, inkább afelett... de ha belegondol az ember akkor is az egy GYEREK. Nagyon beteg...
2023. aug. 25. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!