Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözési nézeteltérés?
Figyelt kérdés
A párommal lassan 3 éve vagyunk együtt. Én 24 éves vagyok, ő 26. Eddig sose beszéltünk olyanról, hogy ha összeköltözünk mi fog változni. Most viszont, hogy elkezdtünk albérletet nézni, szóba jött a karácsony.
Én elképzeltem, hogy 24.-n mind a ketten otthon vagyunk kettesben, és majd a szülőkhöz 25-26 napon megyünk. Viszont kiakadt rám, hogy ők a karácsonyt mindig otthon ünnepelték, és így most is haza szeretne majd menni szentestén.
Kicsit lesokkolódtam vagy inkább értelmetlennek találtam, hisz ha már összeköltözünk akkor szerintem 24.-n legyen velem itthon...
Nálatok ez hogy működik?
2023. aug. 17. 14:48
11/12 anonim válasza:
Nekem is furcsa, mi együtt töltöttük az első Szentestét is kettesben. Igaz, nem volt még gyerekünk, de családként tekintettünk magunkra.
12/12 anonim válasza:
Dec 24 a pasimmal toltom ,mivel mi elunk egyutt. Aztan mindenki megy 25-26–an a sajat szuleihez egy esti vacsorara.
Mi feltortek vagyunk szerencsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!