Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha évek alatt fokozatosan leszokott nejem a szexről, fél éve nem volt köztünk semmi, akkor, miért féltékeny és tart tőle, hogy megcsalom?
Fél éve sem sikerült jól, akkor sem volt lelkesedés részéről csupán elviselte, mert masszírozást akart, mivel fájt a lába, háta. Tulajdonképp azóta már a masszírozást sem forszírozzuk. Vagyis lényegében minden intimitást megszüntetett.
Most nem az a kérdés, hogy mit tettem meg, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat. Azon már rég túl vagyunk. Semmi nem segített!
Mostanában lefogytam, ismét sportolok, eljárok kerékpározni, ő pedig újra és újra arra célozgat, biztos van valakim. Miért járok én el? Hová megyek? Tulajdonképp nincs senkim, valóban csak sportolok. De nem akarom az orrára kötni, mikor merre járok, hiszen ő sem köti az én orromra merre dolgozik éppen. Munkájából adódóan járja a fővárost.
Nem kellek neki, de mégis féltékeny. Érti ezt valaki?
10
Persze hogy a férfi a hibás.
Az eddig leírtakból más nem is jöhetett ki... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!