Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha évek alatt fokozatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha évek alatt fokozatosan leszokott nejem a szexről, fél éve nem volt köztünk semmi, akkor, miért féltékeny és tart tőle, hogy megcsalom?

Figyelt kérdés

Fél éve sem sikerült jól, akkor sem volt lelkesedés részéről csupán elviselte, mert masszírozást akart, mivel fájt a lába, háta. Tulajdonképp azóta már a masszírozást sem forszírozzuk. Vagyis lényegében minden intimitást megszüntetett.

Most nem az a kérdés, hogy mit tettem meg, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat. Azon már rég túl vagyunk. Semmi nem segített!

Mostanában lefogytam, ismét sportolok, eljárok kerékpározni, ő pedig újra és újra arra célozgat, biztos van valakim. Miért járok én el? Hová megyek? Tulajdonképp nincs senkim, valóban csak sportolok. De nem akarom az orrára kötni, mikor merre járok, hiszen ő sem köti az én orromra merre dolgozik éppen. Munkájából adódóan járja a fővárost.

Nem kellek neki, de mégis féltékeny. Érti ezt valaki?

2023. aug. 15. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

10

Persze hogy a férfi a hibás.

Az eddig leírtakból más nem is jöhetett ki... 😀

2023. aug. 16. 08:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Jó ember vagyok, jó férj, jó apa. Az a fajta, aki itthon is kiveszi a részét a tennivalókból. Nem derogál mosogatni, mosni, porszívózni, takarítani. Családcentrikus vagyok, épp ezért nem váltunk még el. Gondolhatjátok, mindenfélét megpróbáltam, amikor nejem kezdte elhagyni az intimitást. De mindez kettő emberen múlik, számára pedig tabutéma, semmire nem volt hajlandó. Belefáradtam! Idővel ráébredtem, én nem fogom elhagyni magam, nem akarok olyanná válni, mint feleségem. A válás nálam sem opció, de még mindig nem tesz semmit a megakadályozására.
2023. aug. 16. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Nem írtad hogy esetleg a párterápiát próbáltátok-e,esetleg feleséged felkereshetne egy szakembert,millió dolog lehet ami miatt átfordult benne ez a dolog,az is lehet nem veled van baja,és szeret,csak van valami lelki dolog amiről még veled sem tud beszélni.És ez sem jó,de ő legalább nem megjátsza magát,mint sokan hogy ágybabújnak csupán házassági kötelességből a férjükkel.
2023. aug. 29. 13:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Tabu téma számára, vagyis nem akart eljönni, elmenni szakemberhez, párterápiára sem.
2023. aug. 29. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha Ő nem hajlandó javítani a dolgon,mert ezek szerint Ő nem szeretne párterápiára menni,akkor valószínű tudja mi az oka annak hogy nem fekszik le veled.Csak nem értem akkor miért féltékenykedik,ebben az esetben előbb utóbb úgyis félrelép az ember,márpedig ezért a feleséged tehetne csak hogy ne így legyen,minden egészséges ember kívánja a szexet,a háastársával az együttléteket.Itt ezen csak Te szeretnél igazából változtatni,tenni érte,feleséged sajnos nem.
2023. aug. 30. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!