Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha évek alatt fokozatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha évek alatt fokozatosan leszokott nejem a szexről, fél éve nem volt köztünk semmi, akkor, miért féltékeny és tart tőle, hogy megcsalom?

Figyelt kérdés

Fél éve sem sikerült jól, akkor sem volt lelkesedés részéről csupán elviselte, mert masszírozást akart, mivel fájt a lába, háta. Tulajdonképp azóta már a masszírozást sem forszírozzuk. Vagyis lényegében minden intimitást megszüntetett.

Most nem az a kérdés, hogy mit tettem meg, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat. Azon már rég túl vagyunk. Semmi nem segített!

Mostanában lefogytam, ismét sportolok, eljárok kerékpározni, ő pedig újra és újra arra célozgat, biztos van valakim. Miért járok én el? Hová megyek? Tulajdonképp nincs senkim, valóban csak sportolok. De nem akarom az orrára kötni, mikor merre járok, hiszen ő sem köti az én orromra merre dolgozik éppen. Munkájából adódóan járja a fővárost.

Nem kellek neki, de mégis féltékeny. Érti ezt valaki?

2023. aug. 15. 20:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Magából indul ki = ő hűtlen. Vagy "csak" női hiúság/egó játszik szerepet.
2023. aug. 15. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Biztos visszakérdeznék, hogy mit érdekel? Szexelni nem akarsz ugyse
2023. aug. 15. 20:43
 3/15 A kérdező kommentje:

Állítólag nem csak velem ,senkivel nincs igénye szexre. Elhagyta magát, érezhető, utálja magát mindezért, de nem változtat rajta.

(Anyukája egyedül nevelte őket, idős apukájuk korán meghalt. Talán az is közrejátszik, számára az a normális, ha azt és úgy csinál egy nő, amit és ahogy akar, nem kell ehhez férfi.)

2-es

Gondolhatod, hogy rákérdeztem, de persze, nem válaszol.

2023. aug. 15. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Ezek lelki problémák. Fél éve történhetet valami,ami miatt elhidegült tőled. A nőknél fontos a lelki béke is,ha olyannal akar összebújni,aki szereti. Nem tud rád hangolódni,mert valami miatt megbántódott,viszont szeret annyira,hogy féltékeny legyen.

Ez lehet akár anyukád miatt,vagy utána néztél egy nőnek az utcán,amit te már rég elfelejtettél,vagy sok stressz stb...

A lényeg,hogy ülj le vele,beszélj vele,és a legfontosabb,ha szereted,akkor hallgasd meg. A problémát csak úgy tudjátok orvosolni,ha őszinték vagytok.

2023. aug. 15. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja, hogy el fog veszíteni, és nem akar. Te egyre jobban nézel ki, feléledsz, neki meg jó lenne az, ami most van, így viszont előbb vagy utóbb tényleg szerető lesz a vége.
2023. aug. 15. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Köszöntelek a klubban.
2023. aug. 15. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Valamiért megutálta a szexet, viszont ennek ellenére szeret.

Talán nem volt orgazmusa? Vagy szed fogamzásgátlót? Depressziós? Millió oka lehet.

2023. aug. 15. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem leszek itt népszerű, de mivel köztünk régebb óta nincs szex, mert már nem szeretnék vele, felajánlottam a férjemnek hogy ha szeretne, nyugodtan szexeljen mással, mert velem nem fog. A válás nálunk elképzelhetetlen, de nem szeretném hogy miattam lemaradjon az élet szépségeiről,mert egy csodálatos ember aki csak jót érdemel. Nincs bennem birtoklási vágy, a nejedben úgy látszik van. Ennyi.

Más kérdés hogy a férjem kb. hülyének nézett és egyelőre nem él a lehetőséggel.

2023. aug. 15. 22:53
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
#8 ne haragudj de ki nem nézne hülyének ezért? F
2023. aug. 15. 23:53
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Mert valszeg nem neki udvarolsz nem őt hódítod őt ccsak leszoktattad a szexrol.
2023. aug. 16. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!