Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy ilyen nővel folytatnom?

Figyelt kérdés

Két komoly, hosszútávú kapcsolata volt előttem. Mindkét párját megcsalta.

Elmondása szerint:

Az elsőt úgy “dobta ki”, hogy évekig szenvedett mellette, mert rossz volt a kapcsolatuk. Nem akart egyedül maradni, így elkezdte csalni a párját. Szétmentek, ekkor jött a másik pali, akivel csalta.

1 éven belül megcsalta őt is. Bevallotta, együtt maradtak, majd elkezdte ismét csalni egy rakat másik emberrel. Ekkor kivágta a második pali.

Láttam kavarni mással mellettem is, de egy-két részegen készült pucér képen túl nem jutott senkivel. Ezt lerendeztük, helyretettem, most már nem csinál ilyet.

Viszont felmerül bennem a kérdés: egyáltalán meg lehet bízni egy ilyen nőben? Én úgy érzem nem, hiába ölök bele energiát.

Mostanában gyakran előfordul, hogy iszik. Nem lesz matt részeg, de sokat jártatja a száját.

Ilyeneket hallottam tőle, bár csak egy-egy alkalommal, amikor ivott:

- fogalma sincs mit szeretne az életben,

- nem biztos benne, hogy tud szeretni,

- néha olyan érzése van, mintha azért csinálna baromságokat (kavarás, megcsalás stb.), mert hogy így bűntudata lesz és okolhatja magát.

Józanul nem mond ilyen kattant dolgokat.

2023. aug. 11. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha férfi lennék, a cipőm nem törölném belé. Szórakozzon mással. Megváltoztatni úgysem tudod.
2023. aug. 11. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Èrdemes.
2023. aug. 12. 08:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Tényleg ez volt a legjobb az összes közül?

Önbecsülés, ember!!! Do you have it??

2023. aug. 12. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos ez a nő nem fog már megválltozni, valami pszichologiai baja van! Nics értelme folytattnod vele az életedet.
2023. aug. 12. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ennek semmi psychologiai baja, egy forro veru rbanc!

Igy szuletett, egy krva az nem fog megvaltozni.

Anno nekem is volt ilyennel dolgom, bar o hazas volt, kemeny 4 honapig birt a ferjevel maradni, majd ugy szpta le a farkam, hogy a telefonon az eskuvoi zenejuk ment, amire megeskudtek. Aztan kinyalt egy fiatal korabeli lanyt is a ferje mellet, es meg en is dugtam. Es egy nagyon szep norol van szo. Azota kivagta a ferje, azota sincs kapcsolata, es ami a leg durvabb hogy o pl szeretett volna huseges lenni es gyereket a ferjetol, hogy majd az biztos megvaltoztatja hat nem. A huseg nem dontes kerdese es nem lesz krvabol legjobb feleseg. Ha ilyen valakinek a vere azt semmi nem allitja meg.

2023. aug. 14. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Borderline-gyanus, de nem akarok itt diagnosztizalgatni. Úgy tűnik, még büszke is arra, amit tett. Én nem bíznék benne.
2023. aug. 14. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!