Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy ilyen nővel folytatnom?
Két komoly, hosszútávú kapcsolata volt előttem. Mindkét párját megcsalta.
Elmondása szerint:
Az elsőt úgy “dobta ki”, hogy évekig szenvedett mellette, mert rossz volt a kapcsolatuk. Nem akart egyedül maradni, így elkezdte csalni a párját. Szétmentek, ekkor jött a másik pali, akivel csalta.
1 éven belül megcsalta őt is. Bevallotta, együtt maradtak, majd elkezdte ismét csalni egy rakat másik emberrel. Ekkor kivágta a második pali.
Láttam kavarni mással mellettem is, de egy-két részegen készült pucér képen túl nem jutott senkivel. Ezt lerendeztük, helyretettem, most már nem csinál ilyet.
Viszont felmerül bennem a kérdés: egyáltalán meg lehet bízni egy ilyen nőben? Én úgy érzem nem, hiába ölök bele energiát.
Mostanában gyakran előfordul, hogy iszik. Nem lesz matt részeg, de sokat jártatja a száját.
Ilyeneket hallottam tőle, bár csak egy-egy alkalommal, amikor ivott:
- fogalma sincs mit szeretne az életben,
- nem biztos benne, hogy tud szeretni,
- néha olyan érzése van, mintha azért csinálna baromságokat (kavarás, megcsalás stb.), mert hogy így bűntudata lesz és okolhatja magát.
Józanul nem mond ilyen kattant dolgokat.
Tényleg ez volt a legjobb az összes közül?
Önbecsülés, ember!!! Do you have it??
Nincs ennek semmi psychologiai baja, egy forro veru rbanc!
Igy szuletett, egy krva az nem fog megvaltozni.
Anno nekem is volt ilyennel dolgom, bar o hazas volt, kemeny 4 honapig birt a ferjevel maradni, majd ugy szpta le a farkam, hogy a telefonon az eskuvoi zenejuk ment, amire megeskudtek. Aztan kinyalt egy fiatal korabeli lanyt is a ferje mellet, es meg en is dugtam. Es egy nagyon szep norol van szo. Azota kivagta a ferje, azota sincs kapcsolata, es ami a leg durvabb hogy o pl szeretett volna huseges lenni es gyereket a ferjetol, hogy majd az biztos megvaltoztatja hat nem. A huseg nem dontes kerdese es nem lesz krvabol legjobb feleseg. Ha ilyen valakinek a vere azt semmi nem allitja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!