Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is kínkeserves érzés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is kínkeserves érzés a párjával való tanulás szexuális téren? Mindketten elsők vagyunk egymásnak.

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy ez most normális vagy sem. Már kezd elmenni a szextől a kedvem.

Fiatalok vagyunk mindketten, de 18 felett. Neki volt egy 9 hónapos kapcsolata még 16 éves korában, ahol elmondása szerint csak petting meg orál volt. Nekem csókon kívül semmi.

2 hónapja vagyunk együtt, és semmi öröm nincs szex téren. Ujjazás is vagy fájt, vagy nem éreztem semmit, csak hogy bennem van az ujja. Nyálas az úgy ahogy elmegy.

1 hete feküdtünk le először. Azóta 4x szexeltünk. Az elsőnél nagyon óvatos volt, de hamar elment. És mindig hamar elment. Nem is jól mozog, össze-vissza, hol gyorsabban tövig, hol lassabban. Próbáltuk azt, hogy akkor én vagyok felül, de az nem ment, fájt ráülni meg feszengtem is kicsit. Ez normális?

2023. aug. 8. 14:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

mennyire adsz visszajelzéseket arról, hogy neked mi élvezetes és mi nem? ő mennyire veszi ezeket a visszajelzéseket? nagyon nem mindegy.

és mennyire szoktatok róla beszélni, hogy kinek mi a jó, és mi az, amit másképp kéne? fiatalon sokan beleesnek abba az illúzióba, hogy biztos minden magától szuper lesz, és ha beszélni kell róla, az már gáz. hát nem az. mindenről tudni kell beszélni egy párkapcsolatban.

2023. aug. 8. 15:07
 12/39 anonim ***** válasza:
23%
Mi a megalázó? Ha a pasid bunkó, önző paraszt, akkor értem, különben nem nagyon.
2023. aug. 8. 15:07
 13/39 A kérdező kommentje:

Ő szokott maszturbálni, én nem. Orál az volt, van is. Próbáltuk azt a oihentetős technikát, hogy ha érzi, hogy megy el, akkor abbahagyjuk kicsit, de ennek az lett az eredménye, hogy hamarabb megy el. Abbahagyjuk egy kicsit, és utána az első pár érintéstől, lökettől elmegy. Velem is ez van, hogy száraz leszek.

Lehet én vagyok a türelmetlen, de már amikor a negyedik alkalommal próbáltuk, sírva fakadtam volna.

2023. aug. 8. 15:08
 14/39 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem izgat fel, akkor önző, nem számítasz neki, dobd ki és olyan fiúval légy, akinek számítasz teljes mértékben!
2023. aug. 8. 15:08
 15/39 anonim ***** válasza:
60%

Azért azt elmondhatná valaki miért lettem leszavazva 😅

6.

2023. aug. 8. 15:09
 16/39 anonim ***** válasza:
87%

Még hogyha el is megy attól még nyelvvel kielégíthetne téged!!!

Aki erre se képes annak mindegy, hogy neked fáj, csak magára gondol.

Pihentetős technika nem ér semmit, meg kell szorítani a péniszt és másra koncentrálni erősen, masztizzon többet, gyakorolja, hogy ne menjen el pár másodperc/perc alatt. Szexológus is segíthet, ha a maszti se használ. De az ultra gáz, hogy téged nem izgat fel kellőképpen es

2023. aug. 8. 15:13
 17/39 anonim ***** válasza:
utána se elégít ki!!!
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

7 erzelmek alatt nem a szerelmet értettem

Hanem kemia vágy ösztönök bizalom es szerelem a masikra hangoltsàg ez mind eq. Nem tanulhato mert ezeket vagy erzi a 2 ember vagy nem

19/39 A kérdező kommentje:

Hát amikor csak orál volt meg ujjazás, akkor konkrétan megmondtam, mit hogyan lenne jó, hogy próbáljuk. A nyalásnál jó volt, de az se volt az igazi. Van olyan, hogy többször kell szóljak, és akkor se úgy csinálja. Mondjuk leállítom, hogy lassítson, erre elkezdjük újból és megint gyors.

Mi a megalázó? Hogy hamar elmegy. Olyankor prostinak érzem magam, aki azért van, hogy az ő igényeit kielégítse. Vagy durva és gyors, vagy lassú és balf#sz, kétbalkezes. És már nincs kedvem hozzá.

2023. aug. 8. 15:14
 20/39 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, neked is masztizni kéne.

1. Kicsit lenyugodnál.

2. Rájönnél, hogy mi izgat fel, mit és hogy szeretsz.

2023. aug. 8. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!