Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek létezik olyan, hogy “házastársi kötelezettség”?
A feleségem évek óta alig fekszik le velem, mert voltak vitáink és szerintem elment a kedve tőlem. De azt állítja szeret, csak fáradt.
Mostanában próbálok vele beszélgetni vele erről, de azzal jön, hogy nincs olyan, hogy egy házasságban “kell” szexelni. Szerinte ezt nem lehet kötelezővé tenni.
Amiben nyilván igaza van, de ebbe az is belefér szerintetek, hogy az egyik fél egyáltalán nem hajlandó lefeküdni a másikkal?
Szerintem a legtöbb esetben a házasság a szex miatt megy tönkre.
Ebben meg a saját meglátásom és tapasztalataim szerint többnyire a nők a hibásak.
Azért van velem, mert baromi jó csapat vagyunk és nagybetűs Társak. Mert tök jófej vagyok és humoros, jókat lehet velem nevetni, Pöttyös fagyival Visegrádra autózni, egész tűrhetően főzök, nem vagyok hisztis pit-sa naéspersze anyának sem utolsó. (Van portfólióm.) A szex meg szenvedélyes - és 1-2 kivételtől eltekintve (unikornis 🦄) mindketten 100%ig vevők vagyunk a másik vágyaira és meg is valósítjuk azt. Mert felnőttek vagyunk, mi több: értelmesek, és mint ilyenek tudjuk, hogy a házasság és a hosszútávú párkapcsolat nem csupán annyi h ha nem tetszik valami akkor lelépek (vagy ha mégis, a másik szépen kipakolja az összecsomagolt bőröndöt.) Illetve mert nem rendelkezünk olyan illúziókkal (legalábbis az egyikünk 😀), hogy az élet és a házasság egy folyamatos happy sunshine beach party - hanem vannak hullámhegyek és völgyek egyaránt. És a rossz részeken is túl kell lépni. Elhatározásból. Mert semmi sem tart örökké - és ahogy a klisé tartja: a zivatar után mindig kisüt a nap, előbb-utóbb. Kivéve Írországban, 😀💚🍀
(Ui.: nem, nincs senkim. Rajta(d) kívül.)
41...ritka kivételtől eltekintve a nők azok. Amint megvan az ideális pasi,apajelolt egyre jobban alszik ki a tűz.
Aztán már csak hamu van.
Ha szarul csinálsz valamit, senki nem fogja akarni csinálni veled. Ha büdös vagy, szőrös, undi dolgokat kell csinálni, gusztustalanul fingasz, böfögsz, akkor marad a szinglilét és a prostizás.
A férfiak nem vigyáznak a tűzre. Igénytelen lusta disznók lesznek.
ebben az esetben szerintem mar nem beszelhetunk "kotelessegrol".
a szex es a kedveskedes addig "kotelesseg" (ertsd jol), amig mindket fel oromet leli benne, csak mondjuk apuka tul sokat dolgozik, anyuka meg mondjuk a gyerekek miatt leharcolt (mondtam ket peldat)
akkor igenis ki lehet mondani, hogy figyelj apjuk, tok jo, hogy hazahozol netto 1milkat mert bevallaltal heti 20 ora maszekot, de a csaladunknak eleg lenne 900 is, viszont nekem mar viszket odalenn es szeretnem, ha heti 2x estenkent megvakarnad. legyen ez szerda es szombat.
vagy apuka azt mondana, hogy anyjuk, tok jo, hogy elaltatod a gyerekeket minden este, de az, hogy allandoan bepunnyadsz veluk es ejfelkor tapaszkodsz at a sajat hitvesi agyunkba es zombi vagy, az annyira nem tesz jot a hazassagunknak. kerlek, hogy allits be egy ebresztot, hogy ne zuhanj alomba a gyerekekkel egyutt, vagy keljunk fel 30 perccel hamarabb es reggel essunk egymasnak, talaljunk kozosen megfelelo idopontokat.
na EDDIG lehet szo kotelessegrol. szerintem.
amikor mar arrol van szo, hogy a feleseged ilyen olyan kifogasokkal, de nem kivan, akkor ot kotelezni erre nem tudod, mert az megeroszakolas valahol.
ahogy irtak, neked sem jo az, ha a feleseged "undorral" vagy csak tengeri csillag pozicioban hajlando csinalni es kozben tiktokozik vagy eppen az ujsagot olvassa. ebbe hamarabb tonkre fogtok menni, mintha siman nem csinalnatok.
kozold vele a szaraz tenyeket, hogy neked tobb igenyed lenne szexelni NORMALISAN, mit kell ehhez valtoztassatok a hazassagotokban, hozzaallasotokban. Ha nem partner akkor meg kozold vele, hogy semmi gond, de neked erre igenyed van, es igy vagy ugy, de meg fogod oldani maskepp.
eleinte majd parszor kivered magadban, amig meg nem nezed az Amerikai szepseg c. filmet
(Spoiler: csavo rejszol a tus alatt es meseli, hogy addig csinalja ezt mig egy szep napon fejbe nem lovi magat, amikor megelegeli, h a felesege le se sajnalja)
aztan vagy megcsalod vagy prostizol es/vagy elvalsz tetszoleges sorrendben.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!