Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek létezik olyan, hogy “házastársi kötelezettség”?
A feleségem évek óta alig fekszik le velem, mert voltak vitáink és szerintem elment a kedve tőlem. De azt állítja szeret, csak fáradt.
Mostanában próbálok vele beszélgetni vele erről, de azzal jön, hogy nincs olyan, hogy egy házasságban “kell” szexelni. Szerinte ezt nem lehet kötelezővé tenni.
Amiben nyilván igaza van, de ebbe az is belefér szerintetek, hogy az egyik fél egyáltalán nem hajlandó lefeküdni a másikkal?
A párom évek óta fáradt.
Az orvostudomány nem tud vele mit kezdeni.
Azt mondják pszihés oka van.
Hiába a rengeteg pénz pszichológusra, nincs megoldás.
Jóban rosszban együtt. Hűség meg nem tudom még mit fogadnak meg az oltárnál. Na hát még ezeket sem tartják be, de ezekre mondanám azt hogy kötnek.
Az hogy nincs szex szar dolog. Tudom, mert mi is hasonló helyzetben vagyunk. Már nincs annyi mint volt, és szerintem emiatt is vagyok frusztráltabb mert én még mindig igényelném. Még fáradtan is és még fejfájósan is. De hát ugye nem mindenki ilyen...
Remélem sikerül megoldani nektek is, illetve nekünk is.
Teremts hozzá hangulatot, masszírozd meg, had ne kelljen magyaráznom tovább:)
Ha ez nem használ akkor sok-sok beszéd a (problémákról, kinek milyen napja volt, stb) amik vannak, bár ez amugy is ajánlott.
Üdv a klubban.
Szerintem mivel én is ezt tapasztaltam kb 6 éve. Nincs semmi intimitás.
Így keresek mást akivel van.
Szerintem te is elegulj ki mással. Rosszlányok, masszázs lányok vagy egy ingyenes szerető.
Felesleges várni.
Már ha van gyerek.
Ha nincs gyereked egyből lépj le inkább
És miért vagy még vele?
Azért az elgondolkodtató, hogy a válaszadók többsége a kérdező felelősségét firtatja, a másik felet felmenti. Biztos fáradt az asszony, mókuskerék, nem segít szartse a kérdező a házimunkában, nem masszíroz, nem kedveskedik, nem udvarol, stb.
Az fel sem merül senkiben, hogy a nő fejében átváltott egy kapcsoló? Hogy ráunt a régire, és mint egy kisgyerek, valami új játékra lett igénye, a régi pedig már nem jó? Bármilyen hihetetlen sok itt válaszolgató nő számára, de a nők hajlamosak ilyen szeszélyekre nevetséges indokokkal is. Hogy csak egy példát említsek: ismerek valakit, aki azért hagyta el a párját, mert az nem szeretett utazgatni. A nő pedig fene nagy jólétében rákapott az utazásokra, évente többször is. Talált is hozzá kúrópajtit, akivel ezt megteheti, azóta ő tartja a hapsit, a régit, akivel összehozták a vagyont, kidobta. Ennyire szögegyszerűen tudnak működni nők, nincs szó mókuskerékről.
A mókuskerék még, amit imádok. :) Ugyan ki ne élne mókuskerékben? Felkelünk, elindítjuk a kölköket suliba, elmegyünk a közepesen ótvar munkahelyünkre, hazamegyünk, neveljük a gyerekeket, takarítunk, mosunk, főzünk-már amikor ugye,-és ebben nincs változás, ha nem üt be valami gikszer. Aztán ha közelebbről megnézzük, gáz fűti a pecót, 2 óra alatt összedobjuk a kaját, mosogat a gép helyettünk, mos, szárít a másik gép. Autóval megyünk még a klozzetra is, szóval ilyen kényelmes életünk még nem volt, mint mostanában. Aztán mégis annyira elfáradunk, hogy még ölelésre sincs energiánk? Na ne már!
Nem minden házasságban ideális a kapcsolat, ezt aláírom, mert van sok hülye, beképzelt, infantilis "férj". De az asszonyok is megérik a pénzüket, kár tagadni. Nem minden esetben kell a férjet hibáztatni egy ellaposodott házasság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!