Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, nem ugyanaz a két dolog?
Az exem visszatért és kérte, hogy töröljek le 3 képet a közösségi oldalról mert mindenki tudja,hogy nem egyedül voltam ott és nem vele. 3 darab tájkép volt(és egy pasival voltam ott ahol a kép készült, de a pasi nem szerepelt a képen) (Ez a külön töltött 10 hónap alatt volt.)
Erre most jönnek velem szembe olyan képek, amin ő más csajokat furikázik egy fesztiválon…és még a kommentekben poénkodnak is a haverjaival…gondolhatjátok hogy mit…
Kérdésem a következő, mi jogon szedeti le velem,ha ő mással lóg ilyen képeken fent a közösségi oldalon? Honnan tudja azt más, hogy nem volt ott semmi bmelyikkel is és csak furikázgatta? Én sem tudom… Jogosan várja el, hogy én leszedjem? A kettő szerintem ugyan az, én is kérhetném ennyi erővel h szedje le, nem?

saját oldal - ergo az csinálsz amit akarsz ...
ez nem jogos vagy nem jogos kérdés ...

Csak akkor lenne jogos egy kép törlésének kérése, ha ő szerepelne rajta. Ez nem áll fenn, tehát nincs miről beszélni.
Egyébként meg ex. Mi közötök van egymáshoz? Le is tiltanám.

Nem is értem, hogy miért vagytok újra együtt komolyan.
Azelőtt se működött, most se működik. Nem kezel téged egyenrangú félként, ő annak örült volna, hogyha senkivel nem lettél volna együtt, hogy ő miatta bőgtél volna míg ő más lányokkal szexelt...
Most is azzal foglalkozik, hogy más meg ne szóljaa őt, hogy mekkora papucs, milyen hülye.
Nem veled és a kapcsolattal.
"Mondd" már meg nekem, hogy mi a fészkes fene miatt vagy vele újra, jó? Felfoghatatlan, hogy mit látsz rajta. 😭😱

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!