Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány barátom nálam aludt, éjjel álmomban rossz helyen volt a kezem és puszit is adtam neki, van párom. Mit javasoltok?
Párommal 3 éve együtt vagyunk, és egyszer az elején egy lány barátommal aludtam, aki rámmászott, álmomban pedig kb tudatlan állapotban bár felkeltem rá és felfogtam mi történik, nem tettem semmit. Nem csaltam meg vele a párom és próbáltam elengedni ezt hogy mivel semmi sem történt, hiába ostorozom magam. 1.5 év után mondtam el neki, annyira mart a bűntudat. Ma este egy másik lány barátom nálam aludt, most nem volt plusz szoba se ágy szóval velem egy ágyban. Emlékszem hogy álmomban hozzá voltam bújva, a kezem rossz helyen volt (nem lent) és puszikat is adtam neki. Tehát hasonló szituáció, gyökér voltam és bánt. Emiatt több dolog is zavar:
- éjjel, berúgva mennyire vonhatom magam felelősségre azért amit félig álmomban csináltam
- elmondjam e kerek perec, vagy hagyjam mert meg nem csaltam és felesleges probléma lenne
- hogyan tegyem ezt magamban rendbe?
Kérlek ne nevessetek ki emiatt, tudom hogy apróságnak hangzik ha semmi sem történt (nem történt), körülöttem mindenki azt mondta engedjem el mert semmi értelme ilyet felhozni. De nem találok egy indokot sem ami miatt magamnak meg tudnám bocsájtani. Nem akarok ezen is másfél évet rágódni. Tudom hogy éjjel az ember álmában más és nem igazán lehet kontrollálni, de a tudat hogy emlékszem rá, tehát ezek szerint valamennyire direkt volt egyszerűen kínoz. Ti mit javasoltok?
Nem ffi volt.
Nem értem mi a baj.
Csajjal sexeltel? Igen vagy nem vagy majdnem?
Ha igen megcsalás, ha kivantad egy kicsit is akkor is az.
Ha pedig nem tortent semmi minek lovagolsz ezen.
Ha annyira zavar akkor cirkuszolj othon a paroddal de ez is csak olyan hiszti, sztem itt inkabb ezzel van a baj.
Az első eset után többet nem lett volna szabad hasonló helyzetbe belemenni. Nem a te felelősséged egy idegen csaj, a kapcsolatod viszont fontosabb kellene legyen, hogy te soha többet nem tehettél volna ilyet a barátnőd miatt.
Újra kockáztattál, de az ilyen szitu mindig bukás, nemcsak részegen, hanem józanul is. Nem tudom megérteni, miért kell egy idegen csajt megsajnálni, amikor kapcsolatban vagy (de közben valahol egyedül egy buliban pl.)
Itt legyen a vége, nincs több megsajnálás, két ilyen eset volt, mindkettő bukás. Legyen ez életreszóló tanulság.
Részeg ember, spicces, józan ember nem fekszik egy ágyba másokkal, mint a párja ez a lényege az egésznek. Te kétszer is befeküdtél pedig tudtad, hogy az előző esetben mi történt, megbocsájtott neked és te ahelyett, hogy értékelnéd a cselekedetét ismét hasonló helyzetben kötöttel ki! Sőt még rosszabb szituációban, mert most te voltál a kezdeményező fél!!! Következőleg mi lesz? Orális szex, kézimunka, vagy szex??? Akkor is rákened az illuminalt allapotodra, ugye?
Rendben van tényleg, hogy akartad, hogy hotelba menjen, vagy haza későn, de az nincsen sehogyse, hogy ágyba bujtal vele nem még az, hogy másodszor fordul elő ilyesmi és még taaperoltad, csókolgattad is! Ez megcsalás bárhogyan is nézzük épp emiatt van lelkiismeretfurdalásod. Miért nem aludt más szobában? Vagy ha nincs te miért nem aludtál a kanapén,padlón ő meg az ágyban?Azért, mert tetszik neked a helyzet, vagy ő és első utad az volt, hogy lehetőséget nyújts önmagadnak egy kis félrelépésre...Erezd is magad rosszul, tanulj az esetekbol, hogy máskor ilyesmi ne történhessen meg!
Hány éves vagy 15? ^^
Énszerintem ez a sztori full dedó.
Javaslok 20 üdvözlégyet meg 10 miatyánkot, te lelkiismerettől szenvedő lánybarátaltató jó lélek.
Ugye tini vagy? Vagy huszon eleje? Mert akkor divat még az ellenkező nemű "csak baráthaversemmitobbdeazerthaugyadodik".
Én 26 vagyok de szoba se állnék olyan pasival aki csaj haverokat tart.
A másik meg hogy egy intelligens pasinak eszébe nem jutna ott altatni magánál egy másik nőt, pláne nem egy ágyban aludni vele. Nekem már ez önmagában is szakító ok lenne.
Nem volt busz? Tényleg? Hát talán előre kellett volna gondolkodni mint az értelmes emberek és elmenni az utolsóval. Vagy taxit hívni.
De hát ezt így akartatok mindketten.
A másik meg hogy azt még el lehet hinni hogy álmodban oda került a kezed, de álmában senki nem kezd el puszilkodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!