Mit javasoltok egy rossz félévre?
Sziasztok, első féléves mérnökinfós vagyok. Eléggé elrontottam a kezdésemet az egyetemnél, úgy gondolom lesz 1-2 vizsga ami nem lesz meg.
Az a kérdésem, hogy ilyenkor mi a teendő azon kívül, hogy költségesre menjek át? Mivel ahogy tudom a BME-n 2 félév átlaga számít, és hát ha az egyik rossz lesz, a másik hogyan teljesíthető 3,5-4 között?
Előre köszönöm a válaszokat!
1 félévben 2.5 volt az átlagom, majd második félévben majdnem 4 lett.
Nem mondanám az első félévet a legnehezebbnek tananyag szempontjából, de gimnázium után óriási a váltás.
Hiába mondják a gólyáknak az első héten már, hogy kezdenek el készülni és hiába tartanak konzit az időbeosztásról. Kb mindenki elrontja a készülést.
Kell 1 félév, hogy hozzászokj.
Szerintem lazán meglesz 2. félév végére a 3.0 átlagod.
Plusz azt is megtanulod egy idő után, hogy lehet most soknak tűnik, de elképesztő dolgokra elég pár egymást követő álmatlan éjszaka. Még ha nehéz is egész féléves anyagokat lehet megtanulni 3-4 nap alatt 4-5ös szintre.
Igen, még az Analízis 1-et vagy a Digitet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!