Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő nézi a nőket(szemükbe hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nézi a nőket(szemükbe hogy észrevegyék visszanézzenek), de ha visszakapja es en csinàlom meg akar ölni?

Figyelt kérdés

Minek lesi a nőket

Engem meg ugyanezért mièrt fenyeget bánt terrorizàl ha visszaadom neki?

Szerintem teljesen megérdemli hogy visszakapja. De mégis neki áll feljebb.

2023. aug. 4. 19:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az egész csak provokáció. Volt bántalmazottként egyszerűen nem tudom elhinni hogy valaki ilyen hülye legyen. Az ilyen csoportokban is vannak fura nők, akik még ragaszkodnak, de nem így, azok szelídek, megtörtek, kérdező meg döngeti a mellét hogy de márpedig neki van igaza. Na ilyen szerintem nincs! Eleve csak igazán érzelmes nőkkel (vagy akár férfiakkal) lehet mindezeket megcsinálni, mindenki más úgy b.ssza ki az ilyet mint azt a bizonyot macskát üríteni. Kérdező meg nem tűnik ilyen mélyérzésűnek. Aki ragaszkodik is a bántalmazójához, az nem így teszi. Én is ragaszkodtam, védtem de mivel legbelül tudtam hogy mindenkinek igaza van, meg sose voltam az a nagy megmondóember, nem így tettem. Csak csendesen, hogy marpedig ő nem olyan, csak nehéz a helyzete. És a végsőkig ragaszkodtam, amég a lelkem majdnem teljesen belehalt.

Vagyis kérdező ha csak provokálni akarsz, vagy nagyon unatkozol, akkor azonnal fejezd be, mert ezek nagyon is komoly dolgok!

Ha pedig mégis igaz akkor olvasgass a témában, és szállj magadba! Nagyon sok rendes férfi van, csak azok nem olyan feltűnőek mint az agresszívak.

2023. aug. 5. 09:54
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
31-es, én is bántalmazott voltam korábban. Minden szavaddal egyet kell értsek.
2023. aug. 5. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!