Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő nézi a nőket(szemükbe hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nézi a nőket(szemükbe hogy észrevegyék visszanézzenek), de ha visszakapja es en csinàlom meg akar ölni?

Figyelt kérdés

Minek lesi a nőket

Engem meg ugyanezért mièrt fenyeget bánt terrorizàl ha visszaadom neki?

Szerintem teljesen megérdemli hogy visszakapja. De mégis neki áll feljebb.

2023. aug. 4. 19:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj normális férfiakkal és te is normálisan viselkedj, akkor nem kezd el játszmázni.
2023. aug. 4. 22:20
 22/32 A kérdező kommentje:

Ezek a szűrt réteg ráadásul. Sokan már csak ismerkedésnél elvèreznek nagyon gyorsan.(a nőknek gondolom be se kell mutatni mennyi selejt van)

És akikkel én vagyok azok tényleg meg tudtak engem fogni.

Es meglátok benne valamit.

Es felgyúlik a remény, hogy van normális.(és viszonzott)

Aztán az persze meg is hal. Mint a fenti esetben is.

Szeret ő. Csak ő így tud szeretni.

Ő is kevés.

Éspedig annyira akarná. Annyira nagyszája tud lenni. Annyira próbálkozna. Annyira fogna nem akarna elengedni soha annyira retteg hogy ő kevés.

Mert az:(

2023. aug. 4. 22:35
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, végre visszatért a gyik nárcisztikus lábtörlője. Komolyan, már alig vártam, hogy megtalálja az új bántalmazóját, mert a félhülyék nem feleltek meg neki. Mostmár szerintem is troll, ennyire sötét nem lehet valaki.

Na, mesélj, királylány, mikor találtad ezt az újabb gyöngyszemet? Kib@szott már a kocsiból a pusztán? Rendőrös szakítás volt már, vagy még várjuk?

2023. aug. 4. 23:17
 24/32 anonim ***** válasza:
95%
#23: Elég sokáig bírta most, nem? Nem rémlik, hogy olvastam volna mostanában kérdését. Viszont még mindig nem tudom eldönteni, hogy troll vagy okoskodni próbáló ostoba csaj...
2023. aug. 4. 23:32
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

#24! Igen, nekem is úgy tűnt, de én mostanában nem nagyon olvasgattam ebben a témakörben, max.átfutottam a főkérdéseket, szóval lehet, hogy írt eddig is. De most rögtön megismertem a címből, hogy ő az, és nem tudtam ellenállni.Kedvenc elmebetegem az oldalon, pedig nagy a verseny 🤣

Én eddig tényleg elhittem, hogy ennyire ostoba csaj, de már kezdem azt gondolni, hogy troll. Ennyire sötétek csak nem léteznek.

2023. aug. 4. 23:38
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
"Kedvenc elmebetegem az oldalon, pedig nagy a verseny 🤣" - 😂😂😂
2023. aug. 4. 23:57
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Aszondod “ Gondolom a szerelem itt ugy sem mond senkinek semmit.”

Aztan te oktatsz ki mindenkit meg hulyezel le. Kicsit vegyel vissza, az en ferjem nem ugy mutatja ki a szeretetet, hogy mas noket les, aztan engem “fenyeget bant terrorizal” ahogy irod. A tobbi valaszolonak sem pszichopata a parja.

Kamasz lanykent ez nekem is izgalmas volt, de felnott nokent iszonyuan kellemetlen ezt vegigolvasni. Az meg kellemetlenebb, hogy lathatoan neked ez tetszik. Hat lelked rajta, de ha ennyire jobban tudsz mindent, miert ereszkedsz le kozenk, az egyszeru halando emberekhez, es miert itt kersz tanacsot? Hiszen te es a pasikad is tokeletesek vagytok, es a kapcsolatotok is az. Szerinted. Szerintem meg a tiszteleten alapulo kapcsolat nem ez, de te elsz benne, nem en. Aztan jusson eszedbe par jo tanacs innen, mikor a szerelmetes lovagod felholtra ver, vagy megeroszakol.

2023. aug. 4. 23:59
 28/32 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem megtalaltuk Balázs női megfelelőjét. Hasonlóan elborult elme.

Szavazzunk: a kérdező vagy a párja a súlyosabb eset?

2023. aug. 5. 06:46
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem újított be senkit, megint visszament a gengszter kanjához.

Annyira élvezi ezt az örökös huzavonát, hogy ha a kanja épp nincs a közelben, akkor kiír egy kérdést, ahol újra tudja élni. Aztán küzd itt a válaszolókkal, meg mindenkit le akar nyomni.

Ennek ez a harc mániája. Keres valami agresszív díszkant, aztán le akarja alázni.

2023. aug. 5. 07:21
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem meg hibás, aki fantáziát írja le itt állandóan, vagy troll, aki azon szórakozik, hogy írunk neki vissza mindig.

Valahol hülyék vagyunk, akik felismerik már és mégis válaszolunk. XD

2023. aug. 5. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!