Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre mentem, lerobbantam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre mentem, lerobbantam. Mit tudnék tenni, hogy emiatt mégse veszítsem el őt? Hosszú de megéri elolvasni.

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok. Sajnos az utóbbi 1 évben tönkre mentem családi háttér és betegség is közbe jött. Többször műtöttek sokat voltam kórházban, amiről az exem nem tudott akivel az előtt boldogságban éltem imádtuk egymást ő volt nekem az igazi! A távolság miatt szakítottunk mert ő egy kis időre megváltozott. Utána magam alá kerültem kiderült, hogy beteg is vagyok, rosszul voltam kórházba kerültem. 1 év alatt átmentem minden szörnyűségen amit egy hétköznapi ember nem minden nap tapasztal. Utána rá jött az exem mit vesztett nagyon szeretett és elkezdtem hiányozni neki. Mostanság megint sokat keres hív csak már nem vagyok önmagam ennyi baj után, de még MINDIG szeretem és Ő is engem meg is mondtam minap!!! De az a baj nincs pénzem és dolgozni se tudok a betegség miatt. A családom meg szétesett nincsn kire számítanom. Ezt az exem nem tudja még mert nem beszéltünk ilyenekről eddig. Hogyan szedhetném egyenesben az életem? Nem akarom elveszíteni ezek miatt! De ha sokáig tökölök akkor már késő lesz.
2010. okt. 14. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki őszintén. Ha valóban szeret megérti, és segít veled. Ha meg nem, nem vesztettél semmi, mert nem szeretett igazából. Bár nőktől sok megértésre és jóra ne számíts. Jobbulást haver, és kitartást! Rendbe fog jönni előbb-utóbb...
2010. okt. 14. 23:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást :) Remélem igazad lesz! De úgy félek a csalódástól mert mi van ha nem érti meg úgy fogja érezni, hogy nyűg lennék a nyakán csak... teljesen magam alá kerülnék érzelmileg mert Ő az egyetlen reményem!
2010. okt. 14. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
És nem tudja h mi történt veled? Vagyis azt hiszi minden a régi?
2010. okt. 15. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
igen azt hiszi sajnos
2010. okt. 15. 00:45
 5/7 A kérdező kommentje:
erről még nem volt időm beszélni vele hiszen 1 éve nem is találkoztunk
2010. okt. 15. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont elég parás. Előbb-utóbb muszáj elmondanod, mert azt fogja hinni h azért kerülöd mert nem akarsz tőle semmit. Viszont lehet h azzal h elmondod, elveszíted. Szerintem nem marad más választásod, muszáj lesz túlesni rajta, mert ha elmondod, akkor még mindig ott van h megérti és nem fogja érdekelni, de ha el se mondod garantált bukta. Csak nehogy csalódás érjen. Nem tudom miken mentél keresztül, szal nem akarok okoskodni. Ha van esély arra h felépülj, mindenképpen tűzd ki célul azt, ne pedig a csaj... Ha egészséges vagy bármikor újrakezdheted az életet. Lehet nem lesz olyan mint előtte, de akkor is.
2010. okt. 15. 01:05
 7/7 A kérdező kommentje:
igazad van elkéne mondanom neki csak eddig rómeó voltam neki akit a rózsaszín ködbe alig látott... most meg olyan lettem mint egy 100 éves öregember mióta voltak ezek a problémák
2010. okt. 15. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!