Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek féltékeny?

Figyelt kérdés
Barátom munkája a sport fotózás, ahol lányok is megfordulnak néha. Sokszor magamban rámjön a féltékenység, félek hogy kikezdenek vele vagy bármi, elveszítem, hiszen mikor a neten megkeresik a képek miatt bármi lehet, engem is neten ismert meg. Vele ezt nem éreztetem persze. Hogy ne legyek féltékeny?
2023. aug. 3. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Úgy, hogy lepattintod.

Én azt nem értem, hogyha tudtad az elején, hogy milyen munkát végez, akkor minek jöttél össze vele. Hogyha egyszer féltékeny típus vagy, bizalmatlan, nincs önbizalmad, akkor minek neked partner. Érthetetlen, de komolyan.

Ad neked okot bizalmatlanságra, flörtöl, írkál más nőkkel, likeolgatja folyamat őket, kevés időt tölt el veled, inkább csak szexeltek, mint beszélgettek, minőségi időt töltöttök el? Ha a válasz (inkább/több kérdésre is) igen, akkor szakíts. Ha nem, akkor bízz meg benne, természetesen ha nem megy, akkor is inkább vess végett a kapcsolatnak, mert nem való neked.

2023. aug. 3. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Megszoksz vagy megszöksz. Beállítottság kérdése.

Az én párom személyi edző, és van olyan barátnőm aki azt mondta, hogy az ideg szétverné ha az ő párját vennék körbe mindennap a gyúrós csajok, meg hogy állandóan azon járna az agya, melyikkel kefél.

Én szerencsére nem ilyen vagyok, ezért működik a kapcsolatunk. :D

2023. aug. 3. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Úristen. Aki meg akar csalni, az meg fog. Két munkahelyem volt, ami nem tipikusan a nőcsábász/jópasi terület. Na, ott, a férfiak egymásnak falaztak, amíg a másik szeretőzött. Volt akkorra patkány, aki kinézett magának valakit, meghívta egy kávéra, majd elintézte az autóban egy blokkolás meg egy bevásárlás között.
2023. aug. 6. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Pedig egyik sem volt jóképű, max a buta libákat vonzották. Ekkor jöttem rá, hogy mennyi aljas féreg van, de arra is, hogy egy személyi edző is lehet hűséges és egy árufeltöltő is patkány.
2023. aug. 6. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

4-es. Na ez igaz. :(

Én vagyok, akinek személyi edző a párja.

Az egyik teljesen átlagos, gyári munkás exem egy kövér, kancsal, cigány takarítónővel kavart a hátam mögött a munkahelyén.

Egyáltalán nem kinézet vagy környezetfüggő a hűség, hanem személyiség kérdése.

2023. aug. 7. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont a féltékenykedéseddel veszíted el. Hagyd abba, és bízz benne! Féltékenységgel úgyse tudod megtartani. Ha szeret, melletted marad. Ha meg nem szeret, akkor hadd menjen.
2023. aug. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!