Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek feltekeny??

Figyelt kérdés

A párom mar nagyon sokszor mondta nekem más lányokról, hogy szépek, lajkok stb...

Büszkén mondta el nekem, lányok hogy viselkednek, mit mondanak neki, akit, vagy akiket amugyis szépnek tart es el is mondta nekem, hogy o szepnek gondolja.

Azon gondolkodom sokszor, hogy vajon rolam beszel e baratainak? Vagyok-e szamara olyan erdekes. Ha ossze veszunk bármilyen apróságon nekem mindig nagyon csunyakat mond 😔

Ő szerinte hülye vagyok, ki nevet ha meg kérdezem, miert erdekel engem? Nagyon rá vagyok állva azokra a lányokra, mert meg kérdezem.

Ti mit gondolnatok?? Es fiuk akik voltak ilyen szituacioba lányokkal mégis miért?

2022. okt. 29. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

"lajkok"

Mi a rák, az a "lajk" melléknév?

2022. okt. 29. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny vagy, mert okot ad rá. Ráadásul direkt csinálja, legalábbis a leírtak alapján ez jön le nekem. Nagyon önbizalomromboló tud lenni az ilyen viselkedés. Én beszélnék vele erről, mert úgy gondolom, neki kellene változtatnia a viselkedésén, nem neked.

Az még egy dolog, hogy megjegyzést tesz valaki szépségéről, de: "Büszkén mondta el nekem, lányok hogy viselkednek, mit mondanak neki, akit, vagy akiket amugyis szépnek tart es el is mondta nekem, hogy o szepnek gondolja." ez már a sok kategória. Szerintem teljesen jogos, hogy ilyenkor féltékeny vagy.

2022. okt. 29. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenység a saját önbizalomhiányodból ered, és erre a barátod rátesz nem is egy lapáttal.

Én magamat krónikus féltékenynek gondoltam sokáig, de a megfelelő férfi mellett mitnha kikapcsolták volna bennem a féltékenységre való hajlamot. Olyan szinten éreztette velem, hogy én vagyok neki a minden, hogy nem tudtam féltékeny lenni.

Szóval nem benned kell ezt helyrerakni, mert ezt szerintem majdhogynem lehetetlen, hanem olyan férfi kell melléd, aki erre nem játszik rá. És a jelenlegi párod ebben nagyon nincs segítségedre.

2022. okt. 29. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem vagy jó helyen, jó kapcsolatban.
2022. okt. 29. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus szakíts vele, hát nem látod, hogy csak uritesre vagy neki, vagy más nők mellett, vagy addig míg nem talál jobb nőt mint te?

Úgy zavarnám el, hogy csak úgy zuhogna!

2022. okt. 29. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Eleve ő váltja ki. Neki kéne valtozni. De jobb inkább lecserélni es problem solved
2022. okt. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!