Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj, ha valaki társfüggő?

Figyelt kérdés
Ha van erre megfelelő társa, akkor mi a baj vele? Vagyis értem, hogy nem egészséges, de tényleg annyira nagy baj, hogy emiatt bántani kell őt? Legalább is itt mindenki leszólja azt is, aki szeretne napi 1x üzenetet kapni a párjától, meg heti egy dugásnál többet találkozni, de aki igazi társfüggő, az még több bántást kap.
2023. aug. 3. 09:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor azokon a dolgokon kellene változtatni, amit felsoroltál. MErt ez a probléma valódi oka. Hogy unod a munkád, nincs semmi, ami leköt, nincsenek valódi barátaid. A párkapcsolatnak egy pillérnek kellene lenni az életedben, de nem az egyetlennek!
2023. aug. 3. 10:46
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha megtaláltad volna azt a társat, aki elviseli ezt a piócázást, akkor nem itt nyavajognál. Nyilvánn, ha két ragadék ember összejön, akkor lehetnek boldogok. Normális emberekkel viszont soha.
2023. aug. 3. 10:53
 23/28 A kérdező kommentje:
20. Ez nem az én sztorim és elvileg ott nem volt benne az alvás, hanem otthon volt a palija, vagy egyetemen pár órát, és úgy nem írt. De most, hogy belegondolok, nekem is volt ilyen hosszú ideig nem írás és az ember nem is akart tőlem semmi komolyat, mint kiderült. De én nem aggódok, ha nem ír, mert tudom mindig, hogy pl munkában van, vagy családnál, barátokkal, nem csak úgy eltűnik random otthonról :D De szerencsére ő szokott gyakran írni. A gyakrant senki ne úgy értse, hogy percenként :D
2023. aug. 3. 10:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mi is a baj? Akkor most ír a pasid vagy nem? Társfüggő vagy, vagy nem? BÍrom ezeket a jaa, nem rólam szól a kérdés típusú beszólásokat.
2023. aug. 3. 10:57
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező van különbség aközött, hogy valaki napról napra dumálna, találkozna órák hosszat, vagy ha taliznak 2x 3x a héten és irkalnak naponta/2naponta egymásnak.

Aki társfuggo az ilyen pl.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. aug. 3. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki csak azért akar a társa fenekében lenni, mert épp unatkozik, akkor az nem a szeretet jele, hanem csak a hasznot keresi a másikban, ez esetben, hogy az szórakoztassa. És felmerül, lehet, bárki jó lenne, aki erre képes és nem a másik személyiségéért van oda, hanem az érzésbe, a "szerelembe" szerelmes, az az a figyelembe, amit kap. Ez ilyen nárcisztikus, azaz énközpontú hozzáállás.

De egyébként az ember társas lény. Szóval eddig tök oké, ha vágyik valakire, aki szereti és akit szerethet. Aki annyira jól megvan egyedül, hogy nem hiányzik senki, az meg azért nem is fog tudni kapcsolódni, mert minek, hanem majd patikamérlegre teszi, hogy megéri-e a felelősség és inkább oda lyukad ki, hogy nem és valami barátság extrákkal kapcsolatokba megy bele maximum.

Igazából nagyon kevés a nem (vagy inkább csak kicsit) sérült kötődésű felnőtt, pláne az, aki ismeri magát, és még kevesebb, aki fejlődni szeretne, feltétel nélküli szeretet meg nem is létezik... Szóval tök felesleges ilyen "mi normális" / "mi nem normális" csoportokba rakni az embereket és méricskélni, elég ha magadhoz keresel kompatibiliset.

2023. aug. 3. 11:24
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam látni itt az oldalon azokat társfüggőzik le akik mindenféle szar kapcsolatokba belemennek mert nem bírnak egyedül létezni. Általában ők szerencsétlenkednek a Tinderen és hasonló helyeken, nem bírják kivárni a szerelmet, a normális kapcsolatot mert egyszerűen lenniük kell valakivel, szoronganak egyedül. És mivel a lelkiállapotunk ennyire nagyon függ attól van e társuk ezért hívják őket társfüggőnek.
2023. aug. 3. 11:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Mert a másik fél, akire ráakaszkodna, az valószínűleg nem társfüggő.
2023. aug. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!