Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondja, szalad emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja, szalad emberek után. Nárcisztikus? 2 hónapot így elenged?

Figyelt kérdés

2 hónapja randizunk, most lett egy nagyobb balhé. Nagyon máshogy gondolunk valamit. Ő simán elenged, mert mondtam neki, hogy nekem nincs időm a hülyeségre meg a tiszteletlenségre. Ha egy férfi ilyet mond az milyen? Se férfi de nő után nem fut, így mondta. Senki után sem.

Nekem nőként ez megalázó, nem akar tenni az egészért semmit, nekem ez ezt jelenti. Gyerekes, ugye? Ez igazi férfi menne a nő után, akit szeret, hogy megoldják a problémát, nem? Akkor is, ha az elköszön. Azt mondta, hogy őt érdekli saját maga, azért. Vigyáz magára.

Nárcisztikus riadó?

28/N, F/32

2023. aug. 2. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább te vagy nárci ha már választani kell. Alig randiztok 2 hónapja, valamiben merőben más a véleményetek, te elküldted, ő elment, és erre te sértődtél meg... Ok.
2023. aug. 2. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja, én is így értettem. A kérdező "elköszönt" és most azon van felháborodva, hogy a férfi elment.

Fene sem érti, hogy lehet ez...

2023. aug. 2. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Te vagy a játszmázós, te várod el hogy fusson utánad és könyörögjön. Te éezed magad egy főnyereménynek.
2023. aug. 12. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!