Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, szalad emberek után. Nárcisztikus? 2 hónapot így elenged?
2 hónapja randizunk, most lett egy nagyobb balhé. Nagyon máshogy gondolunk valamit. Ő simán elenged, mert mondtam neki, hogy nekem nincs időm a hülyeségre meg a tiszteletlenségre. Ha egy férfi ilyet mond az milyen? Se férfi de nő után nem fut, így mondta. Senki után sem.
Nekem nőként ez megalázó, nem akar tenni az egészért semmit, nekem ez ezt jelenti. Gyerekes, ugye? Ez igazi férfi menne a nő után, akit szeret, hogy megoldják a problémát, nem? Akkor is, ha az elköszön. Azt mondta, hogy őt érdekli saját maga, azért. Vigyáz magára.
Nárcisztikus riadó?
28/N, F/32
"Ő simán elenged, mert mondtam neki, hogy nekem nincs időm a hülyeségre meg a tiszteletlenségre."
Te mondtad, hogy nincs időd arra amit tesz, miért várod el, hogy két hónap után fusson utánad meg, hogy szerelmes legyen beléd?
Valakinek több ideig tart szerelembe esnie, először csak vonzódik hozzád testileg és lelkileg. Viszont ha te kijelentetted, hogy nincs időd rá, akkor miért kullogna, hm?
Jól teszi, hogy nem mászkál négykézláb utánad!
Az ilyen kérdések kapcsán mindig felmerül bennem, hogy vajon mire hangzik el az, hogy „hülyeség” és „tiszteletlenség”? Mert ugye mindig csak a reakciót sikerül részletezni, de a kiváltó ok többnyire titokban marad. Tudjuk-tudjuk a kérdező minden esetben tökéletes és ártatlan, de mégis csak ő az, aki szenved…
Azért egy még ki sem alakult kapcsolatban (mert 2 hónap az kb. egyenlő a semmivel) elég merész olyan kijelentést tenni, hogy neked nincs időd erre, vagy arra, ami vele kapcsolatos, vagy amiért te neheztelsz rá. Inkább annak örülj, hogy a srác ennyivel elintézett, hogy ha te így, akkor ő is tehet így. Ezen kéne kicsit elgondolkozni.
És igen, igazi férfiként kijelentette, hogy nem függ tőled, és még csak össze se vagytok láncolva. Hol a probléma? :D
#8 Te most mazsolázgatsz, vagy egy hamis dilemmával próbálkozol? És melyik kérdezőket alázom?
Ha nem vetted volna észre, én csak a véleményemet írtam le, amiben kérdőre vontam a kérdezőt, mert a kérdését állítónak találtam, a kifejtését meg hiányosnak és elég egyoldalúnak.
Ennyi erővel őt is lehetne nárcisztikusnak titulálni. De azért a virágeső jöhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!