Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt mindenre, hogy szakíts?
Ide sokan olyanok írnak akik már jóideje próbálkoznak, illetve próbálkoztak, de nincs eredmény , nincs változás, és talán utolsó válaszként itt még valami jó hírt kapjatnak.
De leginkább strigulákat gyűjtenek arra, hogy szakítson e vagy sem.
Mert ha a rokona vagy anyja vagy barinő mondja, akkor az még nem biztos, mert nem úgy ismerik és nem akarja elfogadni.
Kérdező, nekem például sokat segített az, mikor annak idején (a válóper alatt) megerősítést kaptam innen is, hogy nem szabad visszalépnem! Volt, aki azt írta, hogy úgysem fogok a bántalmazó kapcsolatomból kiszállni, csak "nyígok itt", ennek ellenére mégis sikerült.
Ahogy az egyik előttem szóló is írta, ide általában nem banális dolgokkal kapcsolatban írnak...
Hiába írtad oda, hogy a bántalmazó kapcsolat kivétel, észrevettem valamit.
Pont azok az emberek rinyálnak ezen (mármint, hogy ha nagyon szar a kapcsolat, a szakítás a megoldás), akik maguk is bántalmazó típusok...
Volt férjem is engem okol, mert ezzel a lépéssel szerinte "szétszedtem" a családot. Rajta kívül ezt mindenki másképp gondolja!
Én meg nem itt várnék tanácsot ismeretlenektől.
Megcsalásnál pl. tényleg mindenki azt írja, hogy válóok. Én meg le szoktam írni, hogyha van gyerek, azért én megpróbálnám helyrehozni a kapcsolatot. Már ha egyszeri eset volt, és a másik megbánta. Egy csapodár alakkal nyilván nem.
De erre is mindenki le szokott hurrogni, hogy képtelenség, azonnal szakítani kell, stb.
Ebből én azt vonom le, hogy gyerekek válaszolgatnak ide.
Én 40 éves vagyok, van két gyerek, közös ház, szerencsére lakáshitel nincs, csak autóra. Elég nagy bajban lennék, ha kidobnám a férjem. Szép dolog a szerelem, de a mai világban az anyagiak sajnos nagyon fontosak. Ki tud egy keresetből eltartani 2 gyereket, fenntartani a házat, fizetni a lakáshitelt, szerelőt hívni, ha bármi elromlik?
Anyám elvált apámtól, utána elveszítette az állását, egy évig munkanélküli volt, szó szerint éheztünk. Azért én ettől megkímélném a családomat.
Vannak persze esetek, amikor válni kell, pl. a rendszeres megcsalásnál, a bántalmazó kapcsolatban, ha iszik, drogozik, szerencsejátékozik vagy nem adja haza a fizetését a férj.
Ha pár hónapos kapcsolatról van szó, ahol semmi nem tart össze, ott lehet, hogy valóban nem kínlódnék senkivel, ha azt látnám, hogy a másik fél nem adja bele magát a kapcsolatba, vagy olyan dolgai vannak, amit én nehezen tolerálok.
"Ebből én azt vonom le, hogy gyerekek válaszolgatnak ide."
Micsoda arrogancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!