Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos a szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Több bántalmazó kapcsolaton vagyok túl, és 1,5 éve találkoztam egy férfival, akivel rögtön egymásba szerettünk! Ő nem bántalmazó, nagyon kedves, figyelmes. 50 éves. Minden nagyon szuper, egy dolgot kivéve, nagyjából nulla a szexuális életünk!

Gyakran megcsókol, átölel, simogat, velem tervezi a jövőt, de több hónap kimarad egy-egy együttlét között, ami nagyjából 5 percig tart, mert gyorsan elmegy.

Többször beszéltünk róla, azt mondja nagyon stresszes a munkája miatt, és ez nála így jön ki. De nagyon szeret! És én is nagyon szeretem őt!

Nekem sem központi kérdés a szex, de azért ennél gyakrabban szeretném.

Mostanában vettem észre, hogy megnézem a pasikat, és van egy konkrét férfi (fiatalabb nálam), aki rettenetesen vonz. Nincs semmi, nagyon ritkán beszélünk, akkor is csak tárgyilagosan, teljesen plátói a részemről, de zavar. A jelenlegi párom a szexen kívül a tökéletes pár, nem szeretnék szakítani vele.

El lehet nyomni a szex iránti vágyat valahogy?

Ti mit tennétek?

2023. júl. 28. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10. Igaz , de onzo inkabb.
2023. júl. 28. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

11-ezzel egyetértek, ha 50 évesen annyi szexuális kultúrája sincs, hogy egyéb módon akarja kielégíteni a nőt.

A nagyon stresszes vagyok a munkám miatt az ultimate kifogás ilyen esetben. Sajnos általában nem ez van mögötte.

2023. júl. 28. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Fontos, de egy megbízható lelki kötelék, összetartozás érzés szerintem fontosabb. Az nem terem minden bokorban. Az ajándék.
2023. júl. 29. 04:04
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as, valahogy én is így gondolom!
2023. júl. 29. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg önző a pasid.50 évesen már megtanulhatná hogyan fogja vissza magát. Hiába kedves stb..ez így inkább barát aki néha szexel veled. Az én partnerem is 50 es férfi, ilyen gond nincs vele és nem marad ki több hónap.
2023. aug. 1. 14:04
 16/20 papi3 válasza:
a szex hiánya meg is ölheti a kapcsolatot !!! próbáljatok beszélni erről ! én 62 éves férfi vagyok és még igencsak kell a testiség !ahogy a többiek is írták , kézzel szájjal és számtalan játékkal lehet kielégülést okozni egymásnak . persze egy nagyon mély kapcsolat kell ehhez
2023. aug. 16. 14:07
 17/20 papi3 válasza:
51%

a másik kérdés , hogy TE mit teszel azért ,hogy ez a dolog több legyen ?

egy diszkréten szexi hálóruha , smink ,simogatás ....

2023. aug. 16. 14:56
 18/20 A kérdező kommentje:
#17-es az elején próbálkoztam, most picit lecsökkent az én libidóm is.
2023. aug. 17. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban nem a szex az elsődleges szegmens. Csak akkor kerül középpontba, ha nem jó. Nem biztos, hogy önző és az sem biztos, hogy impotens a párod. Impotenciáról akkor van szó, ha 3 hónapnál régebben nem volt merevedése még reggel sem. Egyéb esetekben erekciózavarról beszélünk. Az igaz, hogy a szexuális zavar aggasztó, de...

az is igaz, hogy a szexuális zavar valamilyen problémának a tünete. A probléma igényel kezelést, nem a tünet! Először is tudni kell, hogy milyen típusú a szexuális zavar. 1; Egész életre kiterjedő (szervi, lelki, mentális ok miatt), 2; vagy pedig valamilyen szituáció, esetleg személy hatására lép fel.

Ha az első típusról van szó, akkor az ok lehet: stressz, fokozott teljesítménykényszer, depresszió, szív-és érrendszeri problémák, cukorbetegség, hormonális problémák. A második típusnál segít, ha őszintén megbeszélitek a dolgot, méghozzá minél hamarabb! Ha nem beszéltek róla, kialakul köztetek egy kommunikációs szakadék, végül a kapcsolatotok tönkremegy.

Ha nem kerül megoldásra a probléma, akkor újabbakat szül: frusztráció, szégyenérzet, boldogtalanság, depresszió, önértékelési problémák, ismerkedési nehézségek, párkapcsolati gondok. Szurkolok, hogy harmonikus legyen a kapcsolatotok, mert a mai, hamis képekkel teli világban az felbecsülhetetlen érték. :-)

2023. aug. 24. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha más után sóvárogsz, akkor az nem jó.

Szerintem érdemes a rossz vagy nemlétező szex miatt szakítani.

Fiatal vagy még, és ha egészségesen élsz még ugyanennyi hátravan.

Én 47f vagyok, nem tudom elképzelni, milyen potenciagondokkal élni, mert nálam minden olyan, mint teenager koromban. Azt viszont el tudom, amikor alig van szex, és az is csak kötelességből. Én ki is léptem (többek között emiatt) egy ilyenből.

2023. aug. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!