Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos a szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Több bántalmazó kapcsolaton vagyok túl, és 1,5 éve találkoztam egy férfival, akivel rögtön egymásba szerettünk! Ő nem bántalmazó, nagyon kedves, figyelmes. 50 éves. Minden nagyon szuper, egy dolgot kivéve, nagyjából nulla a szexuális életünk!

Gyakran megcsókol, átölel, simogat, velem tervezi a jövőt, de több hónap kimarad egy-egy együttlét között, ami nagyjából 5 percig tart, mert gyorsan elmegy.

Többször beszéltünk róla, azt mondja nagyon stresszes a munkája miatt, és ez nála így jön ki. De nagyon szeret! És én is nagyon szeretem őt!

Nekem sem központi kérdés a szex, de azért ennél gyakrabban szeretném.

Mostanában vettem észre, hogy megnézem a pasikat, és van egy konkrét férfi (fiatalabb nálam), aki rettenetesen vonz. Nincs semmi, nagyon ritkán beszélünk, akkor is csak tárgyilagosan, teljesen plátói a részemről, de zavar. A jelenlegi párom a szexen kívül a tökéletes pár, nem szeretnék szakítani vele.

El lehet nyomni a szex iránti vágyat valahogy?

Ti mit tennétek?

2023. júl. 28. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

El lehet, csak nem érdemes! Azt nem írtad, hogy te hány éves vagy. Én éltem olyan kapcsolatban, ahol a pasinak potencia gondjai voltak, teljesen tönkrementem benne. Nőként az önbizalmam nullára csökkent, plusz szenvedtem, hogy ott alszik mellettem, de nem lehetek vele. Nekem ez nem lenne elég.

43N

2023. júl. 28. 12:50
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
A párkapcsolatok jelentős része a szexuális problémák miatt megy tönkre, szóval igen, nagyon fontos.
2023. júl. 28. 12:51
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Ezt egyedül te tudod eldönteni. Most én hiába írom neked, hogy én egész jól elvagyok szex nélkül, ettől te még szenvedni fogsz. És màr befigyelt a hűtlenség. Csak idő kérdése.
2023. júl. 28. 12:53
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

Pont azert tökeletes mert impotens.

Az ilyenek valahogy mindig minden másban kompenzálnak.

Ha tudna szexelni nem lenne csicska:D

2023. júl. 28. 13:13
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Vegre vonzodsz a hozzad kozelebb allo koru ferfiakhoz. Dobd ki azonnal ezt a ven faxt!!
2023. júl. 28. 13:17
 6/20 A kérdező kommentje:

6 évvel vagyok fiatalabb nála, szóval én sem a kislány kategóriába tartozom, de szeretném még azt érezni, hogy valakinek igazán tetszem!

És ahogy az első kommentelő írta, a nőiségemet és az önbizalmamat kezdi picit tönkretenni ez az érzés.

Viszont továbbra is azon agyalok, hogy érdemes-e borítani mindent a szex miatt. Egyelőre úgy érzem, hogy nem. De meddig lehet ezt így csinálni?

2023. júl. 28. 13:28
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Csak a behatolás opció nálad? Ha nem, akkor más módon is kielégíthetne, ha tudja, hogy neked ez igényed. Rajta is múlik a kapcsolatotok jövője.
2023. júl. 28. 13:38
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
7-es- ez néha és egy darabig elég. De azért azt az érzést nem tudja helyettesíteni, hogy a pasi akar téged, hogy feláll neki rád, etc. Szóval azért nem tökéletes megoldás.
2023. júl. 28. 13:44
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
8. A baj hogy a papi csak magara gondol es gyorsan ki be huzogatja.. siman csak onzo .. lehet tovabb is birna de nem akarja jo igy neki uriteni.
2023. júl. 28. 13:55
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Vagy csak attól fél, hogy lelankad, és inkább gyorsan be akarja fejezni. Ebben a korban már előfordulnak a potenciagondok.
2023. júl. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!