Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon normális?

Figyelt kérdés

Újra együtt vagy az exeddel,de oda oda szúr napjában többször a volt “pasiddal”(2hónapig volt valakim).

(Neki is volt csaja)

Én nem emlegetem, hiszen azt gondolom az nem visz előre.

Hagyjam, majd abbahagyja vagy ez nem normális?

2023. júl. 28. 10:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Egó beszél belőle, vagy úgy gondolja, hogy csak neki lehet(nek) nő(k) szünet/szakítás után,neked nem, mivel nő vagy.

Nemhiába mondják, hogy exxel nem jó újra összejönni, nemhiába ex.

Helyedben véglegesen szakítanék vele!

2023. júl. 28. 11:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Ego igen, csak meddig egozik. Mintha ő nem tette volna ezt.

Jogos, igen, csak szeretem őt még mindig.

2023. júl. 28. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor szeresd így, hogy az exedet emlegeti. Ha ez a fontosabb, akkor nem kell panaszkodni. Az emberek nem úgy működnek, ahogyan te szeretnéd. Ha ennyire kell a pasas, akkor nyelsz.
2023. júl. 28. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretheted, de ő nem szeret annyira téged, mint illene.

Amúgy mégha szeretne is nem fog működni a kapcsolat, mert a létező problémák ami miatt vége lett az árnyékban vannak, elő fognak bukkanni és ráadásként még a féltékenység, férfihiúság, buta büszkeség, nem egyenlőség a kapcsolatban is képbe került.

Nektek annyi, mert nem azon van, hogy a kapcsolatot jobbá tegye, hanem még jobban elássa, mint van.

2023. júl. 28. 11:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen így gondolom én is, hogy nem azon van, hogy jobb legyen most. Tanuljunk a hibákból
2023. júl. 28. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ezt aztán magyarázhatod a szerelemtől elvakult lánykának. Neki ez volt a legjobb az összes szóba jöhető pasas közül. Ettől képes csak izgalomba jönni. 🤷‍♀️

Kérdező, te akartad, akkor fogadd el így. Megváltozni nem fog, mert nincsen miért. Veled következmények nélkül megtehet mindent. Erre tanítottad meg, amikor újra összejöttél vele.

2023. júl. 28. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyébként ő csak szexelt nővel/nőkkel, vagy járt vele/velük?

Te éreztél valamit a másik fiú iránt, vagy pótlék volt?

2023. júl. 28. 11:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazából amiről én tudok hogy 3 hétig járt a csajjal ide oda, lehet , hogy tovább is, nem tudom, nem követtem…azután vissza akart egyből jönni. Én nem engedtem, aztán 3 hónap múlva én is ismerkedtem, igyekeztem továbblépni, de még érzelmileg nem tudtam, ezért nem is lett belőle semmi. Most 8hónappal ezek után nyitottam újra az exnek.

Tök igazatok van, nyilván azt csinál amit akar, amég én ezt megengedem.

Amúgy azért lett vége anno mert én komolyabbra szerettem volna fordítani, de ő nem tudta ezt akkor még kimondani.

2023. júl. 28. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Ennek semmi értelme az ég adta világon, de tényleg.

Nem akarta komolyabbra fogni és most se akarja legyünk reálisak.

Annyi történt, hogy rájött, hogy milyen rossz nélküled, hiszen nincs aki szeresse, aki törődjön vele, de ő nem érzi ugyanazt még véletlenül se. Az zavarja, hogy hiába kulloggott vissza te jóval később adtál neki esélyt, hogy "többet ért" más fiú, mint ő.

Mint írtam fölöslegesen büszke, birtokló típus, te meg hagyod, hogy rángasson, ahogyan érzi magát.

Te jobban szereted őt, mint saját magadat, ő meg magát szereti jobban, mint téged, vagyis téged nem szeret.

Dobd ki, heverd ki és csak aztán ismerkedj más fiúkkal.

2023. júl. 28. 11:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, valahol legbelül én is ezt érzem, de erőt kell vennem! Igyekszem reálisan látni
2023. júl. 28. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!