Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet arra reagálni, ha a barátnőm azzal vádol meg,
hogy csak szexre kell nekem?
Figyelt kérdés
Természetesen ez nem igaz, csak nem értem az ilyen hozáállását, és persze ezt meg is jegyeztem. Már régóta ismerem még munkahelyről, akkor is kavartunk, de nem volt komoly, viszont azért volt néhány alkalommal szex, de eltávolodtunk amikor eljöttünk a cégtől, neki meg lett pasija. Cirka 1,5 év után jöttünk össze, és már az elején is váratott vagy másfél hónapot,mert hogy új fogamzásgátlót szed, ekkor is mondtam neki, hogy ettől még másként lehetne védekezni, de nem. A múlt vasárnap aludt nálam, és hétfőn hazament, de csütörtökön írta, hogy egyedül van otthon, gondoltam akkor odamegyek, de semmi. Na ezután jegyeztem meg, hogy örülnék ha kicsit gyakrabban lenne szex is, nem csak találkozók, ekkor kaptam meg a letolást. De tegnap is egyedül volt otthon, és ismét nem volt szex. 27 éves csajról beszélek, akit nem ilyen szende szűzikeként ismertem meg
#9 Gondolj amit akarsz, meghagyom neked ezt, hidd csak nyugodtam 😁😁. Én viszont tudom, hogy ezzel nincs baj, egyrészt mert akkor nem is jött volna megint össze velem. Másrészt mert ő is mondta, meg a szomszéd se véletlenül zörgött át 😉
2023. júl. 28. 09:59
12/22 anonim válasza:
Még szexre se?a szex nem vmi piti dolog hogy az csak úgy járjon:D
2023. júl. 28. 10:00
13/22 A kérdező kommentje:
#12 Neked biztos nem is jár, ha még szűz vagy ! 😂
2023. júl. 28. 10:05
14/22 anonim válasza:
12. Én értem az iróniát a kommentedben, ahogy az enyémben is benne volt. :)
10.
2023. júl. 28. 10:09
15/22 anonim válasza:
Te miért jöttél össze amúgy megint vele? A nagy szerelem miatt, ezért eddig vártál rá?
2023. júl. 28. 10:13
16/22 A kérdező kommentje:
#15 Így alakult! A nekem is volt valakim utána, az inkább nagy szerelemem volt, csak sajnos a covid betett a kapcsolatnak, és sokáig nem is volt senki. Aztán véletlenül összefutottunk, meg elkezdtünk irogatni a többi meg jött.
2023. júl. 28. 10:17
17/22 anonim válasza:
Mit csináltok közösen, amikor nicns szex? Mi az, amit te kezdeményezel?
2023. júl. 28. 10:19
18/22 A kérdező kommentje:
Általában mindent én kezdeményezek. Volt, hogy lementünk a Balatonra csak úgy sétálni, vagy termálfürdő, bevásárlás, vagy ha nálam volt akkor együtt főztünk. Én egyedül élek, ő a szüleivel.
2023. júl. 28. 10:24
19/22 anonim válasza:
" Volt, hogy lementünk a Balatonra csak úgy sétálni, vagy termálfürdő, bevásárlás, vagy ha nálam volt akkor együtt főztünk."
Hm... nem erre a válaszra számítottam, ez fura. Én két dolgot csinálnék:
1: elmondanám neki, hogy mire "tartom". Pl a saját feleségemnek ilyen helyzetben elmondanám, hogy mennyire szeretem a társaságát, ezt vagy azt a tulajdonságát, és ezért vagyok vele.
2: megkérdezném, hogy mi hiányzik neki, miért érzi úgy, hogy csak dugni akarok vele.
2023. júl. 28. 10:27
20/22 anonim válasza:
Tippelek, nem a tutit akarom megmondani.
Ez mindkettőtök részéről olyan "jobbhíján" kapcsolatnak látszik, vagy búfelejtőnek, amivel nincs semmi baj, de az ember nem ilyenből megy általában nyugdíjba. Ez magyarázná a mérsékelt vehemenciát.
Az csak mellékszál, de megragadta a figyelmem, hogy a hosszú kapcsolatában nem szed fogamzásgátlót, amikor véget ér, akkor meg igen.
Nem a gyerekcsinálós projekt alatt döglött meg a korábbi kapcsolata? Egy ilyen élmény sem éppen egy kifejezett libidó-tuning.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!