Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet arra reagálni, ha a barátnőm azzal vádol meg,
hogy csak szexre kell nekem?
Figyelt kérdés
Természetesen ez nem igaz, csak nem értem az ilyen hozáállását, és persze ezt meg is jegyeztem. Már régóta ismerem még munkahelyről, akkor is kavartunk, de nem volt komoly, viszont azért volt néhány alkalommal szex, de eltávolodtunk amikor eljöttünk a cégtől, neki meg lett pasija. Cirka 1,5 év után jöttünk össze, és már az elején is váratott vagy másfél hónapot,mert hogy új fogamzásgátlót szed, ekkor is mondtam neki, hogy ettől még másként lehetne védekezni, de nem. A múlt vasárnap aludt nálam, és hétfőn hazament, de csütörtökön írta, hogy egyedül van otthon, gondoltam akkor odamegyek, de semmi. Na ezután jegyeztem meg, hogy örülnék ha kicsit gyakrabban lenne szex is, nem csak találkozók, ekkor kaptam meg a letolást. De tegnap is egyedül volt otthon, és ismét nem volt szex. 27 éves csajról beszélek, akit nem ilyen szende szűzikeként ismertem meg
Hát ha ez neked ekkora probléma, akkor tényleg leginkább csak arra kell neked.
2023. júl. 28. 09:01
2/22 A kérdező kommentje:
#1 Szerinted melyik pasinak elég ha 2 hetente van szex? Elárulom, hogy egyiknek se! Sót az már inkább havi 1, mert a másodiknál már ott a havija.
2023. júl. 28. 09:03
3/22 anonim válasza:
Rámozdultál ezeken a napokon, de lepattintott, vagy vártad, hogy ő másszon rád, ami nem történt meg. Lehet, hogy neki ez elég, és a társaságot jobban értékeli, mint a szexet? Fene tudja, de ha neked ez nem ok, akkor nem őt keresed, ennyi. Képzeld el, ha most ennyi, mi lesz később? Kéthavonta könyörgés?
2023. júl. 28. 09:04
4/22 anonim válasza:
Sikeresen kimiskárolta magát a fogamzásgátlókkal, ő is csak szedi, de ahhoz már hülye, hogy utánanézzen a mellékhatásainak.
Előnye ez ilyen fap.náknak, sosem fog megcsalni.
2023. júl. 28. 09:09
5/22 anonim válasza:
Hát ha egy kapcsolat kezdeti fázisában ez van, mi lesz később? Írom ezt nőként. Ilyenkor még folyamatosan kívánni szokták egymást kölcsönösen. Mi a párommal valahányszor találkoztunk az elején (heti többször), mindig több menet is volt, annyira vágytunk egymásra. Szexmentes randi csak nagyon indokolt esetben volt.
2023. júl. 28. 09:28
6/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy volt ezzel kapcsolatban rossz tapasztalata, hogy csak szexre kellett és most nagyon óvatos akar lenni, ezért tesztelget? Amúgy egyetértek az 5-össel, egy kapcsolat elején ennél nagyobb hőfokon kellene égnie a nőnek is. Ha én ennyire nem kívánnék valakit, akkor nem akarnék vele lenni. Szerintem ne sértődj be, hanem próbálj meg beszélgetni vele erről, hátha kiderül, hogy mi az ok.
Olyan is van persze, hogy ő alapból kisebb libidóval rendelkezik és neki ez a kéthetente egy elég. Még az is lehet, hogy tényleg a fogamzásgátlónak van ehhez köze. Erről is beszélgessetek szerintem, mert jó tudni, hogy mire számíthatsz. Ha nagyon eltérő igényeitek vannak, az úgyse fog hosszú távon működni.
2023. júl. 28. 09:35
7/22 anonim válasza:
Nagyvaloszinu hogy nem jo neki a szex
2023. júl. 28. 09:35
8/22 A kérdező kommentje:
#7 Ez kizárt! Nem magyarázkodom, mert az önfényezésnek tűnne, de hidd el tudom, hogy ezzel nincs gond.
2023. júl. 28. 09:38
9/22 anonim válasza:
Nem kizárt.
2023. júl. 28. 09:44
10/22 anonim válasza:
Vádolhat bármivel - ennyi erővel te meg őt, hogy még arra sem kellesz neki.
Egyszerűen megmondod, hogy neked ez kevés, nem kielégítő. Tud-e, akar-e ezen változtatni. Ha nem, akkor nem egymást keresitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!