Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg van olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan, hogy egy lány/nő megsértődik, mert nincs elég szex?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, és mostanában felmerült egy olyan probléma, hogy sérelmezi, hogy nincs szex. Szerinte nem foglalkozom vele eleget, ha rám mászik, akkor sincs szex, ha levetkőzik előttem, akkor se.

A mai volt az egyik talán legnagyobb vita köztünk, visszautasítottam mikor kezdeményezett, és sírva mondta nekem, hogy akkor ne folytassuk ezt így, és ne kínozzam őt.

Egy lány tényleg megsértődhet ha nem dugják meg, vagy ő reagálja túl ezt?

2023. júl. 27. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet gond nélkül amikor folyamatosan elutasítás éri!!!
2023. júl. 27. 20:42
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

29. Ilyennel ne poénkodj, mert gyerekes vagy és visszataszító.

Remélem tényleg rájön arra, hogy nálad csak jobb lehet.. bárki más. :)

2023. júl. 27. 20:44
 33/67 A kérdező kommentje:
Nem folyamatos egyébként, ez sem igaz. A heti 5 szex mindig megvan stabilan, ő sem akar állandóan, csak sokszor van az, hogy amikor neki van kedve, akkor általában nekem nincs, amikor neki nincs, akkor meg én ráveszem valahogy nagy nehezen.
2023. júl. 27. 20:45
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked poén az, hogy megbántod, akkor tégy mindenkinek egy szívességet és szakíts fele, mert egy normális, értékes férfit érdemel, aki nem csinál viccet a vágyaiból és az igényeiből, hanem társ azokban.

Mondjuk szerintem ez csak egy troll kérdés, ennyire senki sem lehet ostoba és érzéketlen.

2023. júl. 27. 20:45
 35/67 A kérdező kommentje:
Nem érzéketlenségről van itt szó, csak szexről. Nem akarom elhagyni, ez így jó nekem most. Különben is, szeretem, milyen hülye kérés ez tőled, hogy hagyjam el?
2023. júl. 27. 20:48
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, akkor nem történik ilyesmi:

"Szerinte nem foglalkozom vele eleget, ha rám mászik, akkor sincs szex, ha levetkőzik előttem, akkor se."

Ilyen egyszerű, de tényleg.

2023. júl. 27. 20:52
 37/67 anonim ***** válasza:
97%
Ha szeretnéd, akkor nem csinálnál viccet semmiből, amikor látod, hogy ennyire rosszul esik neki. Nem szereted, hanem ahogy te is bevallottad, csak kényelmes neked ez a helyzet. Az ő vágyai nem érdekelnek, bezzeg te "ráveszed valahogy". Nem tiszteled, és tisztelet nélkül nincs valódi szeretet sem. Kihasználás, na az van.
2023. júl. 27. 20:54
 38/67 A kérdező kommentje:
Ezt ő vágta a fejemhez! Hogy ha rám mászik nincs szex, ha levetkőzik és pucsít akkor se, és hogy nekem mi bajom van. Mondtam semmi, cuki vagy mikor duzzogsz és ignoráltam. Utána foglalkoztam vele, de tényleg egy imádnivaló csaj
2023. júl. 27. 20:55
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten lenézően nyilatkozol róla, és az, hogy ignorálod, ahelyett, hogy beszélnél vele, csak ezt támasztja alá.
2023. júl. 27. 20:57
 40/67 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta el, amit érez, amit tapasztal, hogy hiába pucsít, akkor se akarsz vele szexelni. Ez durva, de nagyon.

Te meg figyelembe se veszed, ignorálod! Nem szereted, kihasználod, engedd el inkább!

2023. júl. 27. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!