Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy egy lány/nő megsértődik, mert nincs elég szex?
9 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, és mostanában felmerült egy olyan probléma, hogy sérelmezi, hogy nincs szex. Szerinte nem foglalkozom vele eleget, ha rám mászik, akkor sincs szex, ha levetkőzik előttem, akkor se.
A mai volt az egyik talán legnagyobb vita köztünk, visszautasítottam mikor kezdeményezett, és sírva mondta nekem, hogy akkor ne folytassuk ezt így, és ne kínozzam őt.
Egy lány tényleg megsértődhet ha nem dugják meg, vagy ő reagálja túl ezt?
29. Ilyennel ne poénkodj, mert gyerekes vagy és visszataszító.
Remélem tényleg rájön arra, hogy nálad csak jobb lehet.. bárki más. :)
Ha neked poén az, hogy megbántod, akkor tégy mindenkinek egy szívességet és szakíts fele, mert egy normális, értékes férfit érdemel, aki nem csinál viccet a vágyaiból és az igényeiből, hanem társ azokban.
Mondjuk szerintem ez csak egy troll kérdés, ennyire senki sem lehet ostoba és érzéketlen.
Ha szereted, akkor nem történik ilyesmi:
"Szerinte nem foglalkozom vele eleget, ha rám mászik, akkor sincs szex, ha levetkőzik előttem, akkor se."
Ilyen egyszerű, de tényleg.
Azt mondta el, amit érez, amit tapasztal, hogy hiába pucsít, akkor se akarsz vele szexelni. Ez durva, de nagyon.
Te meg figyelembe se veszed, ignorálod! Nem szereted, kihasználod, engedd el inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!