Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nem bizonyítékok hogy fontos?
Barátnőm azt mondja mindig h ő nem fontos nekem.
Nem tudom miből érzi..pedig:
Figyelek rá,
Meghallgatom őt, úgy alakítom a dolgokat sokszor ahogy neki jobb,
Segitem őt a munkájában,
Fejbe tartom ha megkér vlmire,
Figyelek h GM mentes kaját vegyek neki a boltban..
A házimunka nem csak rá vár,
Ezek nem elegek h érezze fontos nekem..
Ahogy az egyes is írta: mindenki másból érzi meg, hogy szeretve van. Van, aki akkor érzi, hogyha gyakran kedveskednek neki kis ajándékokkal. Van, aki meg akkor, ha megdicséred a munkáját, szépségét, tehetségét valamiben.
Chapman öt típust különböztet meg, de ezeken belül is lehetnek átfedések.
Soha nem éreztetted vele akár véletlenül is, hogy más fontosabb neked? Nem helyeztél soha senkit előtérbe?
Velünk ez volt és azóta hiába változtatott már mindegy, már nem hiszem el neki, hogy én vagyok a fontosabb.
Na, veletlen elkuldtem. Tehat ne haragudj, de ezekbol en sem ereznem, hogy szeretsz. En ezeket a legtobb embernek megteszem nap, mint nap tiszteletbol, meg azert, mert tekintettel vagyok a masikra.
Figyelek rá - alap dolog, nem csak a parod fele. Nem a szerelem jele.
Meghallgatom őt, úgy alakítom a dolgokat sokszor ahogy neki jobb - szinten, ezeket a munkatarsaival is csinalja az ember
Segitem őt a munkájában - szinten. Nem csak a munkatarsaimnak, barataimnal, csaladomnak is segitek, de valszeg meg egy idegennek is segitenek. Szamomra ez sem a szeretet jele.
Fejbe tartom ha megkér vlmire - ez is alap dolog az embertarsunk feld
Figyelek h GM mentes kaját vegyek neki a boltban.. - legleglegminimumabb, hogy egy glutenallergiasnak nem veszunl glutenos kajat.
A házimunka nem csak rá vár - hat be is b@szna, ha csak ra varna, pedig ketten laktok a lakasban.
De hol van az, hogy folyton puszilgatod, randira viszed, megleped egy csokival, cirogatod, olelgeted, kenyezteted, babusgatod, dicsered, elmondod, hogy halas vagy erte, hogy szereted?
A tobbiek mar leirtak, nezz utana az 5 szeretetnyelvnek.
"Figyelek rá,
Meghallgatom őt, úgy alakítom a dolgokat sokszor ahogy neki jobb,
Segitem őt a munkájában,
Fejbe tartom ha megkér vlmire,
Figyelek h GM mentes kaját vegyek neki a boltban..
A házimunka nem csak rá vár,"
Ne haragudj, de ezek tök alap dolgok. Egy szimpla barátnak, kollégának, ismerősnek is megteszi ezt az ember. Ezekből nem következik, hogy szereted, vagy valóban fontos neked.
Egy párkapcsolat nem csak erről szól. Hozzábújsz? Megöleled? Szoktad simogatni csak úgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!