Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Damu Roland halála bizonyíték...

Damu Roland halála bizonyíték arra mennyire fontos is a 3. oltás?

Figyelt kérdés
Eddig gondolkodtam a 3 oltáson de ez eléggé meggyőzőtt
2021. dec. 27. 13:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Inkább arra bizonyíték, hogy ha egy beteg embernek két oltást adnak, akkor az abba belehalhat.
2021. dec. 27. 13:20
 2/22 A kérdező kommentje:
2. Ha régen kapta lehet, mert hatása csökken így kell emlékeztető oltás
2021. dec. 27. 13:22
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

27 éves vagyok 2 pfizerrel

engem november közepén ért el a covid, és mostanra vagyok jobban, úgy hogy a tüdőm még mindig fáj, a torkom is csak most lett jobb

2021. dec. 27. 13:23
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Huh, meghalt? Nem is tudtam. Ezek szerint friss hír. Akármilyen ember volt,részvétem.

Kérdező! Mert Damunak hány oltása volt?

2021. dec. 27. 13:24
 5/22 anonim ***** válasza:
46%

4-6 hónapnál régebbi oltások hatása igencsak lecsökken. Ráadásul az eredeti ellen vannak és a delta fertőz.

Szerintem ha időben megkapta volna a 3.-at, akkor még élne.

Ellenben az ilyen kérdéseknek 100%-ig oltáspártiként sem látom értelmét, nyílt provokáció, semmi másra nem jó, ne haragudj.

2021. dec. 27. 13:24
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

#7:

"Kérdező! Mert Damunak hány oltása volt?"

"A színész két oltás után koronavírus következtében került az intenzív osztályra. "

2021. dec. 27. 13:25
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
Damu nagyon beteg volt. Könnyen lehet, hogy elment volna oltás és covid nélkül is, ezt már sosem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna ha. Az viszont egyértelmű, hogy kétszer is be volt oltva, tehát az oltás nem mentette meg. Tehát logikus következtetés, hogy az oltás vagy nem használ, vagy az segít át a túlvilágra.
2021. dec. 27. 13:43
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
#5: Tévedsz. Le van írva az index cikkben is, hogy pont a betegsége miatt nem kaphatta meg a harmadik oltást. Ehhez nem kell orvosnak lenni, hogy beteg embert nem szabad oltani, mert az oltás után a szervezet az oltással foglalkozik és megosztja az energiáit. Nem véletlenül nem engedték már neki a harmadik oltást az orvosok. Szóval az, hogy "ha megkapta volna a harmadik oltást, akkor még élne", óriási hülyeség. Sőt, nagy valószínűséggel pont hogy meghalt volna már akkor tőle.
2021. dec. 27. 13:46
 9/22 anonim ***** válasza:
58%

6., Köszönöm a válaszod. Nem tudtam. Nem tudom, hányas voltam, mert azóta töröltek pár választ. Anyám pl. 2 oltás után nem hajlandó beadatni a harmadikat. A lányom oltatlan, a másik lányom is, épp babát vár. Mindkettő oltatlan, nem tudom őket rábeszélni, de mivel osztrákoknál dolgozik a terhes lányom, őt folyamatosan tesztelik,mert még dolgozik. Átesett mindkettő a kovidon (igazoltan), de nincsenek beoltva. PCR-teszt alapján van védekező immunitásuk még mindig.

Senki nem tud semmi biztosat. Ennyiféle balfácán tájékoztatás alapján ember legyen a talpán, hogy el tudja dönteni, mikor tesz jót saját magával. Remélem, a többség egyetért velem: EMBERFÜGGŐ, kire, hogy hat a kovid.

Én Csollányért aggódom, nem ezt érdemelte volna. Jó pár hete műtüdőn van. Erős immunrendszerrel hetekig-hónapokig kínlódik? Melyik a jobb? Oltatlanul így, vagy oltottan gyenge immunrendszerrel 2-3 oltás után hamar befejezni a földi létet.

SENKI NEM tud semmi biztosat, sodródunk az árral, ez a bazi nagy igazság!!!

2021. dec. 27. 14:09
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Pfizer imádok azt tudjatok hogy a Pfizer igazgatoja pl nem okgatta be nagat Pfizerrel, mindent öszehazudotg miert nem

Na az igazsag ott lehet hogy a Pfizerrel mergeznek minket, szepen lassan! Kronikus autoimmunbeteg vagyok! Papirom is van rola, majusban kaptam Modernat, megkaptam a covidot Karacsony elött!,! Itthon helyrejottem, pihenessel, vitaminokkal es aszpirinnel

Ami barmilyen pfizer szarnal tobbet er!

A szaglasom még nem jó de amugy okes vagyok!

Ennyi

2021. dec. 27. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!