Damu Roland halála bizonyíték arra mennyire fontos is a 3. oltás?
27 éves vagyok 2 pfizerrel
engem november közepén ért el a covid, és mostanra vagyok jobban, úgy hogy a tüdőm még mindig fáj, a torkom is csak most lett jobb
Huh, meghalt? Nem is tudtam. Ezek szerint friss hír. Akármilyen ember volt,részvétem.
Kérdező! Mert Damunak hány oltása volt?
4-6 hónapnál régebbi oltások hatása igencsak lecsökken. Ráadásul az eredeti ellen vannak és a delta fertőz.
Szerintem ha időben megkapta volna a 3.-at, akkor még élne.
Ellenben az ilyen kérdéseknek 100%-ig oltáspártiként sem látom értelmét, nyílt provokáció, semmi másra nem jó, ne haragudj.
#7:
"Kérdező! Mert Damunak hány oltása volt?"
"A színész két oltás után koronavírus következtében került az intenzív osztályra. "
6., Köszönöm a válaszod. Nem tudtam. Nem tudom, hányas voltam, mert azóta töröltek pár választ. Anyám pl. 2 oltás után nem hajlandó beadatni a harmadikat. A lányom oltatlan, a másik lányom is, épp babát vár. Mindkettő oltatlan, nem tudom őket rábeszélni, de mivel osztrákoknál dolgozik a terhes lányom, őt folyamatosan tesztelik,mert még dolgozik. Átesett mindkettő a kovidon (igazoltan), de nincsenek beoltva. PCR-teszt alapján van védekező immunitásuk még mindig.
Senki nem tud semmi biztosat. Ennyiféle balfácán tájékoztatás alapján ember legyen a talpán, hogy el tudja dönteni, mikor tesz jót saját magával. Remélem, a többség egyetért velem: EMBERFÜGGŐ, kire, hogy hat a kovid.
Én Csollányért aggódom, nem ezt érdemelte volna. Jó pár hete műtüdőn van. Erős immunrendszerrel hetekig-hónapokig kínlódik? Melyik a jobb? Oltatlanul így, vagy oltottan gyenge immunrendszerrel 2-3 oltás után hamar befejezni a földi létet.
SENKI NEM tud semmi biztosat, sodródunk az árral, ez a bazi nagy igazság!!!
Pfizer imádok azt tudjatok hogy a Pfizer igazgatoja pl nem okgatta be nagat Pfizerrel, mindent öszehazudotg miert nem
Na az igazsag ott lehet hogy a Pfizerrel mergeznek minket, szepen lassan! Kronikus autoimmunbeteg vagyok! Papirom is van rola, majusban kaptam Modernat, megkaptam a covidot Karacsony elött!,! Itthon helyrejottem, pihenessel, vitaminokkal es aszpirinnel
Ami barmilyen pfizer szarnal tobbet er!
A szaglasom még nem jó de amugy okes vagyok!
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!