Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Haza értek külföldi utatok után és a férjetek - aki soha nem szokott mosni - kimosta az ágyneműket.

A gyanúmat még az támasztotta alá, hogy a mikor felhívtam az ingatlanközvetítő hölgyet, hogy egyeztessek vele, a hangja furcsa volt és azt kérdezte, hogy miért jöttem vissza?

Ezek ketten flörtöltek egymással ezt lehetett érezni a levegőben, de akkor még nem érdekelt, ezek után viszont elég furcsa.

A férjem tagadott mindent, de szerintem elég egyértelmű.

2023. júl. 26. 13:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Gondolj bele, ha az alsógatyáját mosta volna ki!
2023. júl. 26. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyiből azért nem lehet megállapítani szerintem. Figyeld, hogy máshogy viselkedik-e, mind eddig, vannak-e egyéb jelek is, aztán ha még gyanúsabb, akkor beszélj vele még egyszer.
2023. júl. 26. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem az ingatlanos csaj rá akart mászni a férjedre, de ő nemet mondott, viszont annyira kanos lett attól, hogy egy vadidegen nő kikezdett vele, hogy hatalmasat masztizott és annak a nyomait tüntette el.
2023. júl. 26. 14:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Vagy alakulhatott valami vagy már megtörtént, én is így hiszem.
2023. júl. 26. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Az ágynemű elég árulkodó. Csak azt mosta ki,ami az ágyon volt vagy egy másik szettet?

Mert gondolom a csajnak csak újat húzott fel, ha így van akkor valószínűleg nem az első, mert készült rá.

2023. júl. 26. 14:43
 6/14 A kérdező kommentje:
A regit mosta ki, de ő nem szokta, ez a fura.
2023. júl. 26. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

Akkor, ha volt valami az hirtelen felindulásból.

Amúgy igen, tudom hogy fura... a férjem se ismeri a mosógépet, ekkor én is gyanakodni!

2023. júl. 26. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
6%
Na épp ezert csakis a nyitott kapcsolat jöhet szóba nálam egy ideje. Egyenesen hülyeségnek tartom azt, ha két ember hűséget fogad egymásnak. Minek is? :")
2023. júl. 26. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
8-as: Az egymás iránti tiszteletből.
2023. júl. 26. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenek ezek a férjek.
2023. júl. 26. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!