Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnátok a helyemben?
Haza értek külföldi utatok után és a férjetek - aki soha nem szokott mosni - kimosta az ágyneműket.
A gyanúmat még az támasztotta alá, hogy a mikor felhívtam az ingatlanközvetítő hölgyet, hogy egyeztessek vele, a hangja furcsa volt és azt kérdezte, hogy miért jöttem vissza?
Ezek ketten flörtöltek egymással ezt lehetett érezni a levegőben, de akkor még nem érdekelt, ezek után viszont elég furcsa.
A férjem tagadott mindent, de szerintem elég egyértelmű.
Az ágynemű elég árulkodó. Csak azt mosta ki,ami az ágyon volt vagy egy másik szettet?
Mert gondolom a csajnak csak újat húzott fel, ha így van akkor valószínűleg nem az első, mert készült rá.
Akkor, ha volt valami az hirtelen felindulásból.
Amúgy igen, tudom hogy fura... a férjem se ismeri a mosógépet, ekkor én is gyanakodni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!