Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez a viselkedés?
Exem visszatért, de menet közben találta ki, hogy zavarja, hogy volt más pasival egy próbálkozásom a külön töltött idő alatt, és már nem tud úgy érezni egyelőre irántam, mint régen.Azt mondja agyal és gyomorforgató érzès, amikor jön hozzám. De jó hozzám bújni.
Tudnám akkor minek akar visszajönni? Azt gondoktam volna, ha vissza akar kapni, akkor nem számít a múlt! (egy korábbi szakításunkkor neki is volt egy csaja pár hétig, én ebből nem problémáztam amikor visszatért)
Kérte, hogy töröljek le 3 tájképet az instámról(amin a pasi sehol, csak együtt voltunk azon a helyen)Ezt a kérést is a fejemhez vágva tette, hogy magamtól nincs bennem annyi hogy letöröljem?!?
Rossz ez a bizonytalanság most. Mit gondoltok erről?
Rúgd ki a fenbe. Ebből már csak nyűglődés marad.
Visszament hozzád, mert nem sikerültek a próbálkozásai.
Amikor nem voltatok egy pár, ahhoz semmi köze, hogy abban az időben volt-e más az életedben.
Neki is volt, 100%, de nem tartoztok vele egymásnak.
Egy biztos, hogy ez már veszett fejsze nyele.
Nem. A külön töltött idő alatt próbálkozott másokkal, de nem jött össze. Ezért jobb híján visszament hozzád. Legalábbis akíg nem talál jobbat, mert a keresgélést nem adja fel.
Rád pedig leginkább irigy, amiért neked legalább összejött valaki más. Ezért ennyire féltékeny, hogy a tájképet is törölni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!