Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis az ha a nő a találkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis az ha a nő a találkánál és azutan is hivőnek csalogat?

Figyelt kérdés
Nem betegség ez már?

2023. júl. 21. 22:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen, jól latod. Én szivesen takálkozom vele. Találkoznék. De nem azert hogy a bibliáról beszéljek. De ha nem történik semmi akkor is lehet találkozni.

Viszont igazad lehet.. azt meg minek?

Inkább inkább keresek jobban megfelelőt

2023. júl. 23. 08:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Rá akar beszélni, hogy Te is azonos beállitottságú legyél mint ő!
2023. júl. 25. 00:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Tényleg felesleges időt pazarolni, ha ennyire különböző a világnézetetek. Én katolikus vagyok, a férjem is az.

Korábban volt, hogy randiztam nem hívő férfival, de néhány randi után vége lett, mert az alapvető tulajdonságaink/értékeink nem egyeztek.

De visszatérve a tárgyra, hitgyülis a lány? Azért se fogtok egyezni, mert ha komolyan gondolja a hitét (és úgy tűnik, igen), nem fog veled lefeküdni még jó sokáig, nem ebből lesz barátság extrákkal kapcsolatod.

2023. júl. 25. 00:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Mondjuk kérdés te milyen vallású vagy.

Mert ha ateista akkor nem fogtok egyezni soha .

Ha református akkor eléggé kozel áll a vallasi nézet, majdnem egyforma, csak o komolyabban veszi az egészet.

De ez személy függő.

Mond meg neki nem akarsz mindig erről beszélni.

Ennyi

2023. júl. 25. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Az a jo ha minden vagy.. ha valami epp nem megy akkor ohh istenem ..
2023. júl. 25. 12:51
 16/20 A kérdező kommentje:
igen, szerintem elengedem.
2023. júl. 25. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Hol talaltad a csajt?

Biza :)

2023. júl. 25. 15:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Ismerősön keresztül, veletlen. En már félek ezektől, komolyan. Pont az ellenkező hatast váltja ki
2023. júl. 25. 20:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért érdekes, miket mond ilyenkor, mert pl. a Jehovistákat erre képzik

De egy atlag hivő mit eroltet? Hogy te is társulj hozzájuk ?

Nem mindegy ha református, katolikus vagy unitar-us vagy?

Hisz ti is ugyamazt a bibliát olvassátok akkor hol a baj nem értem.

Ha atesita vagy akkor az viszont elég nagy különbség es lehet kesobb baj. De a többi hasonló világnézet.

2023. júl. 26. 02:03
 20/20 A kérdező kommentje:

Itt a kérdésre a megfelelő válasz. A nőnek mentalisan lehet baja. Ez nekem olyan mint a kényszerbetegseg. Ha valakinek egesz nap csak egy temája van ott mentalis hiba van. Hiába vagyok keresztény de egész nap nem akarom a templomokat bujni meg a bibliát lapozgatni. Már az első találkozasnal kijelentette hogy a gyülekezetbe jár. És? Kérdeztem én. Hát valaki a lottózoba jár egy héten 2x, vagy focizni. Nekem már akkor feltünt ez a mondat. Mert korábban találkoztam már ilyen nővel. Az semmit nem akart csak ezt a témát nyomta. Aztán több alkalommal emlitette hogy ki milyen vallású a tarsaságban. De mostanra rájöttem hogy ez nem normál. Ez egy ..hát nem tudom hogy nevezni.. mánia, kényszer, betegség, hákli..fene tudja mi ez de nem normál. Nekem nem. Ugyhogy el is engedem

2023. júl. 26. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!