Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarja a párom, hogy tanulok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a párom, hogy tanulok néhány órát hétvégente, mert az a “közös időből vesz el”. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Hétköznaponta 6-ig dolgozunk és kb fél 12-kor megyünk aludni, így nyilván annyira sok közös időnk nincs. Viszont ahhoz, hogy feljebb jussak a ranglétrán, ami jelentős fizetésemeléssel járna, hétvégente összesen 3 órát szoktam tanulással foglalkozni, amikor bemegyek a másik szobába, becsukom az ajtót és tanulok. Ezeket mindig olyan időpontra időzítem, amikor nincs közös program, azaz a párom is csak “elvan” otthon. Ennek ellenére ő mindig felhozza, miért a közös időnkben foglalkozom ezzel, így is alig van közös idő (semmivel nem kevesebb, mint másnak), stb.. Valószínűleg túlságosan ragaszkodó típus, de ezt a reakciót nem tartom egészségesnek részéről, hisz azért csinálok ezt, hogy mégjobban álljunk anyagilag.
2023. júl. 21. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tálaljatok ki újabb elfoglaltságokat (amiket eddig nem csináltatok együtt), kicsit pezsdüljetek fel, így talán a későbbiekben könnyebben megemészti a párod a dolgot 😁
2023. júl. 21. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Vagy az zavarja, hogy többre akarod vinni.
2023. júl. 21. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, lehetne új közös programokat kitalálni, bár lehet az oka gond, hogy nem dicséred meg, nem puszilod meg, kevés a szex, nem jó a szex.

Viszont ha minden klappol, akkor vagy irigy, vagy túlságosan ki akar sajátítani.

2023. júl. 21. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!