Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült néhány dolog a páromról. Hogyan tovább?
Eltudod fogadni a múltját? Kész vagy megbeszélni az azokból fakadó problémákat? Van támogatói hálózatod, akikkel az esetleges nehézségeket meg tudod osztani, hogy te ne őrülj meg miattuk? Van erőd tákogatni?
Na ha elfogadod a szerződési feltételeked, akkor hajrá, ha nem, szerintem előbb lépj mint utóbb.
Miért redflag hogy ilyen szerencsétlen multja van? Ebből az egyetlen, hogy még mindig beszélget vele. Én egy ilyennel tuti szóba se állnék többet.
Az meg hogy most mondta el. Mégse lehet ugy kezdeni, hogy "nagyon szerelmes voltam, elfogadtam hogy iszik, sziv, terhes lettem, kikényszeritette az abortuszt (jobbnak láttam nem megszülni) aztán meg az is kiderült, hogy hazahozott nekem valamit, amitől x ideig dokihoz kellett járnom, es amit ráadasul prostitol kapott."
Ezt mind nagyon nehez lehet feldolgozni. Ha te emiatt nem tudod elfogadni, akkor lépj ki, ne terheld még tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!