Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült néhány dolog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült néhány dolog a páromról. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, idilli volt minden. Eltelt néhány hónap és ki derült pár dolog róla. A múltban volt egy abortusza amit nem tudott feldolgozni, emiatt depressziós évek óta. Az elején ezeket a lelki gondokat nem mutatta. Az exe egy világi manus, pia,drog…stb Állítólag járt kurvázni és haza vitt valami hpv-t amitől a páromnak lett egy méhnyak problémája. Az exével néha kommunikál még, mi lassan 3hónapja vagyunk együtt. Egyre nyomasztóbb ez az egész. Igazából ez mind redflag, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Köszönöm előre is a válaszokat.
2023. márc. 12. 19:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a múltja a legnagyobb baj,hanem hogy nem őszinte szerintem...
2023. márc. 13. 11:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb baj, hogy beszélget az exével. Vagyis még ezzel se lenne akkora baj, ha nem egy ilyen ember lenne. Nekem egy exem volt problémas, vele nem is beszélek, pedig meg gyerekünk is van. Mondjuk mostmár a többivel sem.
2023. márc. 13. 16:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Beszél az exével? Offos, szakíts vele, egy ilyen drogost többre értékel, mint téged.

A többi meg... Én voltam depressziós sráccal, hát soha többet basszus, oké az más, ha a férjem lenne az több év után és kezelni is akarná, de amit én éltem át 8 hónapig, azt nem kívánom senkinek sem. Annyira ráhúzta a hangulatomra hogy kb én is fel akartam vágni az ereimet a végére...

2023. szept. 14. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!