Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült néhány dolog a páromról. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, idilli volt minden. Eltelt néhány hónap és ki derült pár dolog róla. A múltban volt egy abortusza amit nem tudott feldolgozni, emiatt depressziós évek óta. Az elején ezeket a lelki gondokat nem mutatta. Az exe egy világi manus, pia,drog…stb Állítólag járt kurvázni és haza vitt valami hpv-t amitől a páromnak lett egy méhnyak problémája. Az exével néha kommunikál még, mi lassan 3hónapja vagyunk együtt. Egyre nyomasztóbb ez az egész. Igazából ez mind redflag, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Köszönöm előre is a válaszokat.2023. márc. 12. 19:30
11/23 anonim válasza:
"Az viszont nagyon nagy redflag, hogy csak 3 hónap után mondja el ezeket, ki tudja miket nem mondott még el"
"Csak" 3 hónap? Szerintem meg 3 hónap nagyon korai. Még idegenek egymásnak.
12/23 anonim válasza:
Ha ennyire zavar a mùltja, akkor engedd el ezt a nőt, 3 hònap még nagyon az eleje a kapcsolatnak. Nő vagyok, szòval nem tudom átérezni a helyzeted teljesen, de egyébként talán nem is a mùltja a lényeg, hanem amit hozott magával miatta, problémás emberrel nem lennék kapcsolatban
13/23 A kérdező kommentje:
A múltja az annyira nem zavar mert mindenkinek van, nekem is. Az zavar és borzalmasan nyomaszt, hogy depressziós és naphosszat csak a múltjan kesereg. Orvoshoz nem akar vele menni, én meg csak hallgatom. A másik dolog hogy én nem tartom a kapcsolatot az exeimmel semmilyen formában, o viszont igen. A kérdésben nem írtam le, de arra vagyok kíváncsi hogy ezekre a dolgokra ki hogyan reagálna?
2023. márc. 12. 21:06
14/23 anonim válasza:
Mérlegelném először, hogy fontos-e a másik. Ha igen , akkor ultimátumot adnék, hogy vagy elmegy pszichiáterhez es akkor segítek én is, vagy vége! Neked társra van szükséged nem páciensre. Az ex is maradjon a múltban!
15/23 anonim válasza:
Elárulok valamit, a többség problémás. Csak van, aki magának sem ismeri be, hogy mi a baja.
Neked pl. az a bajod, hogy ezt nem tudod eldönteni. Nálam azzal az emberrel sem stimmel valami, aki itt csüng idegenek szavain, hogy mit merre lépjen.
16/23 A kérdező kommentje:
Azért itt kérdezem meg idegenektől azt, hogy ki mit gondol erről hogyan látja mert nem szeretném olyanokkal megbeszélni akik engem vagy öt ismerik. Ő a párom, nem szeretném ha valaki ismerős megtudja hogy mivan.
2023. márc. 12. 21:28
17/23 anonim válasza:
Senkivel nem kéne kibeszélni.
18/23 anonim válasza:
Ha elfogadod a múltjában történt dolgokat és tovább tudsz rajta lépni (látszólag nem) akkor mehet tovább a kapcsolat,de amennyiben nem nincsen értelme folytatni a dolgot.
19/23 anonim válasza:
Az hogy naphosszat a múltján kesereg stb szerintem több is mint depresszió. Ki tudja, mi igaz abból, amit az exéről mond. Ha rendszeresen beszélnek, az nem arra utal, hogy az volt a történet, amit elmondott. Én súlyosabb mentális problémára gondolnék, pláne ha az elején megjátszotta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!