Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel ezt ennyire?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a születésnapom a párom vett egy szál rózsát illetve szépen becsomagoltatta az ajándékot amit vett nekem. Amikor kibontottam reggel nagyon csalódott voltam. Volt benne pár smink, egy halom édesség (olyanok is amiket nem szeretek, meg amúgy sem értettem minek vett ennyit), babáknak való hajcsat, Merci csoki, smink ecset, tusfürdő és egy pepcos minimackós cipő ami 3500ft-ba került, kb 30at költött. Azért voltam csalódott, mert sokszor mondtam neki előtte, hogy egy cipőt szeretnék (képet is mutattam egy Guess cipőről) adidas, Nike vagy puma mindegy és nem kell sok apróság csak egy cipő. Látta rajtam, hogy nem örülök (leplezni se tudtam) és elkezdtem pityeregni is. 14re mentem dolgozni, nem váltunk el rosszba. 22kor végeztem és amire hazaértem nem volt itthon írta, hogy elment inni a kocsmába meg beszélgetni. Megkértem, hogy jöjjön haza mert nem szeretnek egyedül lenni a szülinapomon. Azt mondta majd jön, de neki muszáj volt elmennie beszélgetni, mert nem jól érezte magát. Hajnali 1kor ért haza, miközben mondta h nem marad el hajnalokig. Látta, hogy sírok és mennyire rosszul esik nekem amit csinált, de ő csak azt mondta hogy hagyjam a drámámat és nem fogom őt korlátozni meg zsarolni avval, hogy szülinapom van. Szörnyen esett ez az egész, mert ez volt az első szülinapom amit a szüleim nélkül töltöttem el, mert pár hónapja költöztem ide.

Tudom, minden ajándéknak örülni kell. Nem tudtam leplezni, de nem gondoltam hogy emiatt képes ezt csinálni. Vagy csak túlreagálom?

2023. júl. 21. 12:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
78%

"Mindenki elsiklik egy fontos részlet mellett:

Kérdező amúgy a kapcsolatban milyen hozzád, kimutatja, hogy szeret, boldoggá tesz, lesi az óhajaid, minden klappol?"

Mert általában nem az van, hogy mindig kedves vagyok a másikkal, mindig hallgatok rá, a kedvében járok, KIVÉVE a szülinapját. Akkor kap valami szart, elmegyek bebaszni, hazajövök és rámordulok, hogy ne drámázzon.

2023. júl. 21. 20:28
 22/37 anonim ***** válasza:
24%

Általában = nem 100%,hogy úgy van.

Kérdező miért nem válaszolsz a kérdésre? ^^

2023. júl. 21. 20:32
 23/37 anonim ***** válasza:
68%
Az emberek nem így működnek. Aznapra kikapcsolja az empátiáját vagy mi?
2023. júl. 21. 20:39
 24/37 anonim ***** válasza:
36%

Nem kikapcsolja, hanem meg akarta lepni, vagy nem volt rá pénze, nem biztos, hogy pont leszarja a kérdezőt. Csak ezt mondom.

A legtöbb ember meg vakon állítja, hogy semmirekellő, mert nem vett cipőt és elment inni.

Senkinek nem tűnt fel ez a rész:

"ő csak azt mondta hogy hagyjam a drámámat és nem fogom őt korlátozni meg zsarolni avval, hogy szülinapom van."

Ami kettő verziót jelenthet:

a) A kérdező már nem először "zsarolja" = kéreget tőle ezt-azt, hogy vegyen és már ki sajátítja, hogy hová menjen, mit csináljon.

b) A kérdező semmi ilyesmit nem tesz, de a párjának volt ilyesmiben már része, abban is, hogy ezt-azt elvártak tőle és a kérdező az elszenvedője.

Ha a második, de szereti a párját, akkor leülhetnek beszélgetni, hogy elmagyarázza miért sírt, mi esett neki rosszul hátha változik a helyzet, próbálja a kérdező kifejezni, hogy ő nem olyan, ofc ha még rosszabb lesz a szituáció, akkor szakítson vele.

Ha pedig most olyat csalódott a kérdező, hogy inkább lelépne, akkor tegye meg, az ő döntése.

De nem kéne kész tényként kezelni semmit, nem tudjuk, hogy milyenek a mindennapok, nem tudjuk, hogy a kérdező nem-e hibás legalább részben stb. akkor miért állnak neki többen minden balf_sznak, undormánynak nevezni a párját?

2023. júl. 21. 20:59
 25/37 anonim ***** válasza:
60%

"Senkinek nem tűnt fel ez a rész:

"ő csak azt mondta hogy hagyjam a drámámat és nem fogom őt korlátozni meg zsarolni avval, hogy szülinapom van."

Ami kettő verziót jelenthet:"

Dehogynem feltűnt, és nem csak két dolgot jelenthet. Occam borotvája. Annyit jelent, hogy a kérdező párjában nincs empátia, manipulatív, nem ismeri el az érzelmeit, illetve azt, ha hibázott, mert itt bizony hibázott.

Olyan faszi, aki amúgy szeret, megbeszéli ezt veled, nem részegen csahol a szülinapodon.

2023. júl. 21. 21:29
 26/37 anonim ***** válasza:
26%

Oké, feladom, ti eldöntöttétek, hogy ő a hunyó

De nem mindenki olyan típus, hogy eléd áll, elismeri, hogy hibázott (főleg úgy, hogy nem érzi bakinak), elnézést kér, hanem szégyelli a viselkedését és inkább lelép, ami gyerekes, rossz attitűd én ezt nem tagadom, viszont nem tudjuk, hogy mi miatt olyan.

Lehet nem kapott megfelelő nevelést, lehet nem szeret konfrontálódni, akár nem bírja elviselni azt a tényt, hogy hiába vett neki ajándékot mégse tetszett, hogy siratott, hogy megbántotta és inkább ment inni.

Lehet hülye példa, de olyasmi, mint a szerelmi bánathoz való hozzáállás, valaki kisírja magát, valaki iszik, valaki szexel.

Az emberek nem egyformák, nem állnak egy adott esethez egyformán, nem is várható el.

Hogyha egyszer te tudod, érzed, hogy szeret téged a párod és te is szereted azonnal kidobod, még esélyt se adsz neki? A legtöbb ember ad! Sőt sokkal durvább szituációkban adnak nem egy esélyt, hanem még ötöt is.

Jövőre nem lesz szülinapja a kérdezőnek, nem lesz Karácsony, nem léteznek közte napok, amikor vehet neki cipőt, vagy bármit? Bizony vehet!

Ha megbeszélik, megpróbálják a másik nézőpontjából is megvizsgálni a helyzetet, jobban megismerni egymást, akkor ebből még lehet jó kapcsolat. Hozzáfűzöm ha szeretik egymást!

Ha minimum nem szereti csak az egyik a másikat (neked/nektek van igazatok), akkor fölösleges húzni az időt.

(Na de oké, feladom, ti eldöntöttétek, hogy ő a hunyó és kész, hallgasson rátok a kérdező nyugodtan ha akar.)

2023. júl. 21. 21:45
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
(Bocsánat a kétszer másolt rész miatt 😇)
2023. júl. 21. 21:46
 28/37 anonim ***** válasza:
33%

1. Amúgy nem lehet, hogy a srácnak csak akkora kerete volt, hogy 12-15 ezer forintot tudott/szeretett volna költeni, a cipő meg 30 körül lett volna?

2. Biztos csak az én véleményem (nyugodtan le lehet pontozni), de iszonyat bunkóság lefitymálni más ajándékát, és gyakorlatilag követelőzni, hogy márpedig nekem csak xy ajándék felel meg.

Én ha szívből vennék valamit a barátomnak, és látnám hogy vágja a fejeket, és közölné, hogy de ő megmondta, hogy neki xy játék kell, hát én is ott hagytam volna.

3. Te hány éves vagy? Felnőtt, kereső emberként vedd meg magadnak, lepd meg magadat a szülinapodon! Ne függj már ennyire másoktól érzelmileg!

Tuti öreg vagyok már a magam 28 évével, de nekem röhejes az egész kirohanásod.

4. Azzal egyetértek, hogy gáz, hogy elment hajnali egyig inni, de ha tényleg szívből jött az ajándék, és megbántottad, az ő álláspontját is meg tudom érteni.

2023. júl. 21. 22:42
 29/37 anonim ***** válasza:
58%

Hát én 36 vagyok, és ha valaki meg akar lepni valamivel, akkor kérdezze meg, mit szeretnék. Nem *kell* nekem ajándékokat venni, de ha valaki szívből meg akar lepni, akkor ne pazarolja a fizetését olyanra, amit eldugok a fiók aljára, aztán meg kidobom az első adandó alkalommal.

Nem értem, hogy az ajándékozás miért tabu vagy gyerekes, nem ez az egyik szeretetnyelv? Én imádok ajándékot adni annak, akit szeretek, és imádom azt adni neki, amit akar, nem kell ennek meglepetésnek lennie.

Plusz baromi szar színész vagyok, ha meglepnek valami olyannal, amire nem számítok, de nem is kell, nem tudom titkolni. Ha előre kapom a fülest, hogy a nagyi báránykás pulcsit vesz karira, akkor fel tudok készülni az álörömre, de ha váratlanul ér, nem tudok improvizálni.

2023. júl. 21. 22:58
 30/37 anonim ***** válasza:
29%

Pontosan erről dumálok, hogy egy ajándék miatt picsogott, mert hogy ő mondta hogy neki cipő kell! Baszki hogy lehet ilyet mondani egyáltalán? Azért ajándék mástól, hogy azt vesz, amit akar és ha nem is tetszik, akkor is elfogadod, mert szívből adta.

Anyádra, apádra nem haragszol, ha nem küldtek ajándékot, vagy ha nem azt vették amit te kilestél magadnak hónapok óta? Az nem számít, hogy lehet nincs rá pénze valakinek? Ennyire el vagy kényeztetve, vagy mi a bajod? Én nem inni mentem volna, hanem kidobtalak volna, mint a sicc. Élősködni akarsz rajta, anyagias vagy? Akkor keress sugar-daddyt!

2023. júl. 21. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!