Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ezt ennyire?
Tegnap volt a születésnapom a párom vett egy szál rózsát illetve szépen becsomagoltatta az ajándékot amit vett nekem. Amikor kibontottam reggel nagyon csalódott voltam. Volt benne pár smink, egy halom édesség (olyanok is amiket nem szeretek, meg amúgy sem értettem minek vett ennyit), babáknak való hajcsat, Merci csoki, smink ecset, tusfürdő és egy pepcos minimackós cipő ami 3500ft-ba került, kb 30at költött. Azért voltam csalódott, mert sokszor mondtam neki előtte, hogy egy cipőt szeretnék (képet is mutattam egy Guess cipőről) adidas, Nike vagy puma mindegy és nem kell sok apróság csak egy cipő. Látta rajtam, hogy nem örülök (leplezni se tudtam) és elkezdtem pityeregni is. 14re mentem dolgozni, nem váltunk el rosszba. 22kor végeztem és amire hazaértem nem volt itthon írta, hogy elment inni a kocsmába meg beszélgetni. Megkértem, hogy jöjjön haza mert nem szeretnek egyedül lenni a szülinapomon. Azt mondta majd jön, de neki muszáj volt elmennie beszélgetni, mert nem jól érezte magát. Hajnali 1kor ért haza, miközben mondta h nem marad el hajnalokig. Látta, hogy sírok és mennyire rosszul esik nekem amit csinált, de ő csak azt mondta hogy hagyjam a drámámat és nem fogom őt korlátozni meg zsarolni avval, hogy szülinapom van. Szörnyen esett ez az egész, mert ez volt az első szülinapom amit a szüleim nélkül töltöttem el, mert pár hónapja költöztem ide.
Tudom, minden ajándéknak örülni kell. Nem tudtam leplezni, de nem gondoltam hogy emiatt képes ezt csinálni. Vagy csak túlreagálom?
Elkezdtél sírni, mert nem azt kaptad, amit szerettél volna, hány éves vagy, öt?
Ezek után én is inkább a kocsmába mentem volna.
Nem azzal van a baj, hogy csalódtál, mert alapvetően igazad van abban, hogy ha egyszer tudja mit szeretnél akkor logikátlan hogy összevásárol tök más dolgokat. De ez a hiszti borzalmas, egy felnőtt nő nem viselkedik így.
Én azt sem értem, hogy egy szülinapnak minek kell felnőttként is ekkora feneket keríteni. Amíg gyerek valaki, addig azért érhető. De egy elvileg felnőtt ember?
Viszont azt látom, hogy a pasas semmilyen tisztelettel sincs feléd. Nem volt kissé átgondolatlan ez a hozzá költözés?
Nem tudom, hogy én vagyok-e érzéketlen (vagy más), de én a szülinapból nem csinálok ügyet egyáltalán. Untig elég, hogy látom az arcán a boldogságot amikor átadja a kis ajándékot, amit nekem szánt. Úgy gondolom, hogy azért ajándékról és meglepetésről van szó, hogy ő tervezi meg, hogy mit szeretne venni. Az már nem ajándék amikor előre megmondod valakinek, hogy mit vegyen, az inkább megegyezés hetek/hónapok óta és semmi varázs nincsen benne. Másreszt az a véleményem, hogy egész évben, évről évre szeressen, támogasson, boldoggá tegyen mint egy "nyamvadt" napon. Mit ér el valaki azzal, hogy olyan ajándékot kap, amit szeretne, amikor egyébként a másikat egyáltalán nem érdekli?
Nem tudom, hogy rossz feltételezéskbe bocsáktkozom-e kérdező, de nem lehetséges, hogy nem volt pénze olyan cipőkre? Meg az, hogy mivel sírtál ő neki lelkiismeretfurdalása támadt és inkább menekülőre fogta, az a fajta, aki a problémák elől inkább elszalad? Nem tudom, hogy miért mondta, hogy ne zsarold a szülinappal, de volt rá oka? Gondolkodj el rajta, hogy miért úgy reagált én szerintem.
Ha nincs rá komoly oka a zsarolás megjegyzésre veled kapcsolatban, akkor én úgy hiszem jobb lenne szakítani, mert nem az a fajta típus, aki a bajokat megbeszéli, hanem a szőnyeg alá sopri, egyenesen elszalad és bizony ilyen emberre te nem számíthatsz ezek alapján ha tényleg problémák adódnának köztetek...
Egyrészt: mindenki úgy ünnepel, ahogy akar. Azért, mert egyeseknek ez nem fontos, másnak még lehet az. Szintúgy sz€r ügy, ha X és Y a párjától csak virágotkap.
Hát én meg képzeljétek, simán megkapom, amit kérek. Együtt töltjük a napot, jól szórakozunk és kelkemes emlék marad. Oda és vissza is.
Másrészt: ha a lány elmondta mit akar, nemhogy ostobaság mást venni, egyenest arca köpés. Tudod mi az oka? Az, hogy lusta volt elmenni/megrendelni. Helyette betért az első közértbe, felkapta ezeket és elhozta. Mert annyi időt sem akart rád szánni. Kész.
Harmadrészt: még téged állít be hibásnak, holott egyértelműen ő a bünös. Meg még elmegy piálni, mert azmajd biztos megodja a gondot. Hát tudod kinek kéne ilyen faragatlan tuskó. Menjen, aztán boldogítsa a haverjait. Már másnap vissza cuccolnék a szülőkhöz, és megünnepelném velük az elmulasztott napot.
Felnőtt embereknél nem értem minek ez a "meg akart lepni" .
Abba nem gondolt bele hogy ez a sok holmi nem fog bejönni neked?
Ki ez a pasi? Kispályás? Első köszöntés volt?
Sajnos nekem is vett már s párom hülyeségeket, kész pénzkidobásnak gondolom.
Nem értem miért nem lehet ezt megbeszélni?
Nincs akkor csalódás egyik oldsalról sem.
Szerintem ennek annyi. Nekem ebben az a sírhatnék, hogy ennyire nem ismer. Te nem Zsófi vagy neki, hanem "egy csaj", a "csajok" meg ilyen kis bizbaszokat szeretnek, gondolja ő. Ha teljesen más lenne a barátnője, annak ugyanezt guberálta volna össze.
Nem érdekled. Akit szeretsz, annak örömet akarsz okozni.
Mindenki elsiklik egy fontos részlet mellett:
Kérdező amúgy a kapcsolatban milyen hozzád, kimutatja, hogy szeret, boldoggá tesz, lesi az óhajaid, minden klappol? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!